Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Rosie Huntington-Whiteley: Ποιο προϊόν δεν παραλείπει ποτέ από τη βραδινή beauty ρουτίνα της;

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα από τα πιο φρέσκα κορίτσια της διεθνούς showbiz που λατρεύουν τη μόδα χωρίς να καταφεύγουν σε υπερβολές, έχουν καλλίγραμμη σιλουέτα, φυσική ομορφιά και διαθέτουν μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που δεν γίνεται να μη ζηλεύεις! Ακόμη και χωρίς ίχνος ή με ελάχιστο μακιγιάζ καταφέρνει να εντυπωσιάζει και να τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω της. Ένας λόγος που την αγαπάμε λίγο περισσότερο; Δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της, που κατά καιρούς έχει πάρει από διάσημους makeup artists και skincare experts.

Σε συνεντεύξεις της, λοιπόν, κατά καιρούς αποκαλύπτει τον beauty κανόνα που δεν παραβαίνει ποτέ, αλλά και το αγαπημένο προϊόν της βραδινής ρουτίνας της. Το προϊόν δηλαδή με το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ από την επιδερμίδα της, λίγο πριν πέσει για ύπνο και τη βοηθά να τη διατηρήσει λαμπερή και χωρίς ατέλειες.

«Πάντα και με θρησκευτική ευλάβεια κάνω ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθώ. Δεν έχει σημασία πόσο αργά είναι ή σε ποια κατάσταση βρίσκομαι, όμως πάντοτε αφαιρώ το μακιγιάζ μου».

 

Όσο για το προϊόν που χρησιμοποιεί; Το νεράκι καθαρισμού Bioderma Sensibio H2O είναι κάτι που εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της, αφήνοντας την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και λαμπερή!

bioderma

Και αν θες να το κάνεις όπως η Rosie… ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για ένα σωστό βραδινό ντεμακιγιάζ:

– Ενυδάτωσε ένα κομμάτι βαμβάκι με Sensibio H2O.
– Καθάρισε απαλά και αφαίρεσε το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια σου.
– Εφάρμοσε ξανά μέχρι το βαμβάκι να γίνει καθαρό.
– Τέλος τρίψε ελαφρά το πρόσωπό σου με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα.

 

 


Πηγή