Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

SAG Awards 2022: Όλες οι beauty εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Εδώ και καιρό, εξαιτίας της πανδημίας, τα κόκκινα χαλιά ήταν καλά κρυμμένα στις αποθήκες του Hollywood. Η χθεσινή βραδιά όμως σήμανε την επιστροφή στην κανονικότητα για τα βραβεία, με τα SAG να δίνουν το ρυθμό για αυτή τη «σεζόν των βραβείων» και τις σταρ να παρελαύνουν η μία μετά την άλλη στο στρωμένο κόκκινο χαλί που τις περίμενε.

H makeup artist της Carey Mulligan, Emma White Turle, μας μίλησε για το look της στα SAG Awards

Είδαμε την Jessica Chastain να παίρνει το αγαλματίδιο με καυτό smoky look και ένα tuxedo to die for. Είδαμε την Elle Fanning πιο δροσερή από ποτέ να ισιώνει το παπιγιόν της, την Salma Hayek καυτή όπως πάντα, την Cate Blanchett συγκλονιστικά όμορφη (θα έχουμε περισσότερα επάνω στο θέμα αυτό αύριο) και τη Nicole Kidman με κοστούμι.

Δεν ξέραμε ποια να διαλέξουμε γι’ αυτό στην gallery που ακολουθεί θα τις δεις όλες… Και είναι πολλές! Από την Helen Mirren με το girly look της (το οποίο υποστήριξε καλύτερα και από 20χρονη), ως τη Cynthia Erivo με την edgy εμφάνισή της και την Hoyeon Jung με την ατημέλητη κοτσίδα της, είναι όλες παρακάτω.

H makeup artist της Emma Corrin μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα Critic’s Choice Awards

Με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ίσως να φαίνεται ανούσιο το να μιλάμε για κόκκινα χαλιά και ομορφιά όμως, ο κόσμος χρειάζεται την ομορφιά και ας είναι αυτές οι εμφανίσεις των βραβείων ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι.

So scroll baby, scroll και ξέχνα για λίγο τι συμβαίνει. Η ομορφιά μπορεί να μην σώσει τον κόσμο αλλά μπορεί να σώσει για λίγο το μυαλό μας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Fiona Stiles μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στις Χρυσές Σφαίρες


Πηγή