Τρίτη , 28 Σεπτέμβριος 2021

Sailor Moon Lovers: 10 beauty στιγμές που σίγουρα θα αναπολήσεις απόψε!

Η αποψινή Σελήνη θα είναι η δεύτερη εκ των τριών υπερ-πανσελήνων (η επόμενη είναι στις 14 Δεκεμβρίου) για το 2016. Το φεγγάρι θα πλησιάσει τόσο κοντά στη Γη, όσο δεν το έχει κάνει τα τελευταία 69 χρόνια (για την ιστορία θα φτάσει σε απόσταση περίπου 348.400 χιλιομέτρων) και το αποτέλεσμα αναμένεται κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό… Και- δεν ξέρω για εσένα- αλλά εγώ αυτές τις μέρες/ νύχτες που το φεγγάρι είναι πρωταγωνιστής, αναπολώ, όοοσα χρόνια κι αν περάσουν- και πίστεψέ με είναι αρκετά- το απόλυτο κορίτσι που αντλούσε δύναμη από τις μαγικές ιδιότητες του φεγγαριου, που γέμιζε λάμψη τη σκούρα οθόνη της τηλεόρασής μου, το anime που όσες φορές κι αν έβλεπα σε επανάληψη δεν χόρταιναν τα παιδικά μου μάτια, τη Sailor Moon!

 

via GIPHY

Με αφορμή λοιπόν, την αποψινή υπερ-πανσέληνο, θυμήθηκα 10 beauty στιγμές που η δύναμη του φεγγαριού ήταν καταλυτική (τουλάχιστον στη ζωή της Sailor Moon)!

 

– Υπερτέλειο μανικιούρ σε χρόνο dt στο χρώμα της σελήνης

– Μαγική παλέτα που κάνει τα πάντα. Τα ΠΑΝΤΑ, όμως!

2.sailor

 

– Wake up flawless

6.sailor

 

– No more bad hair days

4.sailor

 

– To μαγικό ραβδί που δίνει λάμψη

7.sailor

 

– Η στιγμή που τα σπυράκια, κηλίδες, ατέλειες, δυσχρωμίες και γενικότερα οτιδήποτε μη επιθυμητό… εξαφανίζονται με ένα κοίταγμα στον καθρέφτη!

5.sailor

– Spray your beauty magic

1.sailor

– Τα αξεσουάρ μαλλιών που μπορούν να μεταμορφώσουν το hairlook σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

via GIPHY

– Τέλεια μαλλιά ακόμη και με κακές καιρικές συνθήκες…

via GIPHY

– Last but not least: Ενός λεπτού σιγή για όλες αυτές τις στιγμές που βλέπαμε τη Sailor Moon να τρώει χωρίς να παίρνει γραμμάριο!

 

via GIPHY

Κι όλα αυτά με τη δύναμη του φεγγαριού…

 

via GIPHY

 


Πηγή