Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Saturday hairspiration! Η Chiara Ferragni με super wow bubble braids – Πώς θα τις κάνεις κι εσύ

Επιτέλους μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα», τη σφοδρή χιονόπτωση και τον αποκλεισμό στα σπίτια μας, ήρθε το Σαββατοκύριακο και μπορούμε να πάμε για έναν καφέ. Αν… πέρασες δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ξέρω πως τώρα σιγά-σιγά ετοιμάζεσαι να πας για κους κους με τις κολλητές σου.

Και μπορεί ήδη να έχεις βρει το ζεστό outfit που θα φορέσεις… Χτένισμα, όμως, βρήκες; Αν όχι, η Chiara Ferragni «δουλεύει» για εσένα. Πριν μερικές ημέρες η Ιταλίδα influencer έκανε το πιο wow hairstyle που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείς να κάνεις με κάθε ευκαιρία. Η Chiara, λοιπόν, είπε «ναι» στην τάση των bubble braids.

Bubble ponytail: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο WOW αλογοουρά – Πώς θα την κάνεις κι εσύ

Η Chiara Ferragni με τέλειες bubble braids

Μια βόλτα στο Παρίσι πραγματοποίησε η Chiara Ferragni καταφέρνοντας για ακόμα μια φορά να κάνει όλες μας να ζηλέψουμε, όχι μόνο το outfit της, αλλά και το super girly και ανατρεπτικό χτένισμά της.

Η 34χρονη φόρεσε total black, ροκ σύνολο, το οποίο απογείωσε με τις bubble braids της. Ειδικότερα, η Chiara άφησε ίσια τα ξανθά μαλλιά της κι έπιασε δύο bubble, χοντρές πλεξούδες κάνοντας πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή της, αλλά υιοθετώντας συγχρόνως και μια μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Γιατί μην ξεχνάς ότι ήδη από το 2021 οι bubble ponytails, αλλά και κάθε είδους πλεξούδα bubble βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις copy το hair look της Chiara και να γίνεις κι εσύ μια hair queen;

Πώς θα κάνεις bubble braids

 Δεν υπάρχει πιο εύκολο χτένισμα από αυτό της Chiara Ferragni! Αν έχεις ίσια μαλλιά, είσαι τυχερή, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις μόνο τα braids. Αν όχι, θα πρέπει να σπαταλήσεις λίγο περισσότερο χρόνο για να ισιώσεις με την πρέσα τα μαλλιά σου. Σε αυτήν την περίπτωση, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με σπρέι θερμοπροστασίας, ώστε να μην τα ταλαιπωρήσεις.

Στη συνέχεια, επιστράτευσε… πολλά λαστιχάκια και ξεκίνα τα bubbles σου. Για κάθε πλεξούδα θα χρειαστείς τέσσερα λαστιχάκια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάνεις τα λαστιχάκια με απόσταση περίπου τρία δάχτυλα το καθένα και να δημιουργείς τα bubbles. Βλέποντας και το παραπάνω βίντεο θα έχεις… σίγουρη επιτυχία.

Wait, μη φύγεις! Σου έχω τέλεια προϊόντα στην gallery για προστασία και σταθεροποίηση του χτενίσματός σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Οι celebrities «ψηφίζουν» half-up με φιόγκο στα μαλλιά (shopping list)
  • Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά




Πηγή