Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Saturday hairspiration! 10 τέλειες πλεξούδες για ξεχωριστές εμφανίσεις

Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί, αλλά έχω σγουρά μαλλιά, τα οποία τώρα πια λατρεύω. Και λέω τώρα πια, γιατί στο παρελθόν κάπως δεν μου άρεσαν, ζήλευα τα άλλα κορίτσια που είχαν ίσια μαλλιά και έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα ισιώσω.

Όταν κατάλαβα, όμως, ότι δεν έχουν όλες σγουρά και πλούσια μαλλιά, τότε τα λάτρεψα και ένιωσα τυχερή. ΟΜΩΣ! Όπως ίσως γνωρίζεις, τα σγουρά μαλλιά είναι και πιο απαιτητικά στην περιποίηση, ενώ όταν φριζάρουν είναι… άσ’ το καλύτερα. Γι’ αυτό και επιλέγω στοχευμένα τα χτενίσματά μου!

7 WOW και εύκολα χτενίσματα – Ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Οι bad hair days στα σγουρά μαλλιά μου

Το φριζάρισμα στα μαλλιά μου είναι σύνηθες φαινόμενο. Δεν πτοούμαι, όμως, πια! Έχω βρει τη λύση που δεν είναι άλλη από… τις πλεξούδες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Laura (@lauri.style)

Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν έχω προλάβει ή όταν βαριέμαι να λουστώ και ακολουθεί έξοδος. Κάνω μια πλεξούδα και νιώθω τόσο καλοχτενισμένη σαν να έχω βγει μόλις από το κομμωτήριο.

Πλεξούδες για όλες τις ώρες

Η αλήθεια είναι ότι οι πλεξούδες είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Ή μάλλον προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή σε ένα πάρτι μπορείς να κάνεις μια πιο glam πλεξούδα ψαροκόκαλο στολισμένη με hair accessories και να ξεχωρίσεις.

Αν απλώς θέλεις να πας με τις κολλητές σου για καφέ, κάνεις μια γαλλική πλεξούδα ή μια braided ponytail και… είσαι super chic.

Και επειδή δεν θέλω να σε αφήσω παραπονεμένη, βρήκα και συγκέντρωσα στην gallery 10 super WOW πλεξούδες που θα θέλεις να κάνεις εδώ και τώρα. Ανακάλυψέ τις και πάρε όλο το Saturday #hairspiration που χρειάζεσαι.

Cover photo: @missysueblog




Πηγή