Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Say what? Αυτό το makeup trick από το tiktok υπνωτίζει τα αγόρια

Οι περισσότεροι άνδρες, δεν συμπαθούν το βαρύ μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι μπορεί να φοράμε 32 προϊόντα στο πρόσωπό μας, και να μην καταλάβουν τίποτα. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, το έντονο μακιγιάζ δεν είναι ψηλά στη λίστα με τις προτιμήσεις τους και σου το λέμε, σε περίπτωση που πραγματικά σε νοιάζει.

Girl Power

Εδώ στο Queen.gr βαφόμαστε για εμάς και όχι για τα αγόρια. Ωστόσο, μερικές φορές, εμφανίζονται makeup tricks που, εκτός από όμορφα, μπορούν να… υπνωτίσουν τα αγόρια.

Dior SS/22’: Το μυστικό του Peter Phillips για τέλειο διπλό eyeliner όπως το είδαμε στην πασαρέλα

Ένα από αυτά εμφανίστηκε πριν από κάμποσα χρόνια (το 2011 αν δεν κάνω λάθος) και είχε να κάνει με μία πολύ συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν. Ξέρω ότι θέλεις να την ξέρεις και αυτή, οπότε θα επανέλθω. Σήμερα ωστόσο, θα μιλήσουμε για το τρικ με το λευκό eyeliner που έχει γίνει viral στο tiktok.

 

@bymichellediaz

Reply to @ogeliza just posted a tutorial/what liner I use ??✨ ##whitedots ##makeuphack ##ThatCloseMessenger

♬ El Preso – Fruko Y Sus Tesos

Λευκές κουκίδες

Το οφείλουμε στην Michelle Diaz. Η Michelle είναι tiktοker και δίνει συχνά συμβουλές για ραντεβού και σχέσεις. Ένα από τα αγαπημένα της μακιγιάζ λοιπόν, είναι οι στρατηγικά τοποθετημένες λευκές κουκίδες στα μάτια της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ✨Your Tik Tok Big Sister ✨ (@michellexdiaz)

Σε video της, στο οποίο εξηγούσε πώς μπορείς να υπνωτίσεις έναν άνδρα στο ραντεβού, εξήγησε και το λόγο για τον οποίο κάνει αυτές τις λευκές κουκίδες στα μάτια της: Υπνωτίζουν τα αγόρια! Ναι, ξεκάθαρα διαβάσαμε το σχετικό post με πολύ ανασηκωμένο φρύδι, αλλά πολλά κορίτσια το δοκίμασαν, και ορκίζονται ότι λειτουργεί!

Μετά από popular demand λοιπόν, η Michelle ανέβασε ένα tiktok στο οποίο εξηγεί ακριβώς που πρέπει να κάνεις τις κουκίδες και το συμπεριέλαβα παρακάτω. Δες το και συνέχισε να διαβάζεις.

 

@bymichellediaz

Reply to @zenongirl21c ##greenscreenvideo ##PepsiApplePieChallenge make sure to send me/tag me on your looks bc I love to see them ❤️ ##makeuptrick

♬ Soft Song – Background Jazz Ballads

hara papanicolaou eyeliner tips

Η make up artist, Χαρά Παπανικολάου, μας αποκαλύπτει τα απόλυτα μυστικά του eyeliner

Είναι πολύ απλό και πολύ εντυπωσιακό. Αντιλαμβάνομαι γιατί ένας άνδρας δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από αυτές τις κουκίδες αλλά δεν ξέρω αν θα υπνωτιστεί στον βαθμό που θα ερωτευτεί παράφορα την κουκιδοφορούσα.

Το έχουμε ξαναδεί

Αυτό που ξέρω, είναι ότι έχουμε ξαναδεί αυτό το trend στις πασαρέλες πάρα πολλές φορές και μάλιστα από το 2012! Οι κουκίδες είναι μαγευτικές σε κάθε χρώμα και δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει αν πρέπει να τις κάνεις με λευκό ή με μαύρο eyeliner.

givenchy rochas

Σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις 4 σε κάθε βλέφαρο (μία στην κάθε γωνία του ματιού, μία επάνω και μία από κάτω) αλλά οι dotted liner εκδοχές που έχουμε δει στις πασαρέλες τόσα χρόνια, είναι εξίσου όμορφες (αν όχι πιο εύκολες).

many

Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα πολύ να μας στείλεις μήνυμα σε περίπτωση που δοκιμάσεις αυτό το viral trick και να μας αποκαλύψεις αν έπιασε ο υπνωτισμός ή όχι.

rochas dior

Για να σε βοηθήσω μάλιστα, παρακάτω συγκέντρωσα 5 + 1 λευκά eyeliner μακράς διάρκειας, γιατί δεν είναι και στάνταρ προϊόν στα νεσεσέρ μας.

banana

Banana eyeliner: Το retro make up trend των 60’s επέστρεψε




Πηγή