Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Scrunchies love! 12 χτενίσματα με το απόλυτο hair accessory του 2020 & του 2021 (video)

Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα αξεσουάρ μαλλιών. Ναι, μιλάμε για τα hair clips με στρας ή πέρλες, για τις oversized στέκες, για τα μαντήλια και τις κορδέλες, για τα κλάμερ, αλλά και για τα scrunchies στη σατέν, βαμβακερή ή βελούδινη εκδοχή τους, που μας είχαν απασχολήσει έντονα στα 90’s!

Από όλα αυτά που σου αναφέραμε παραπάνω, τα scrunchies ήταν το πιο hot hair accessory του 2020 και φαίνεται πως θα μας προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη νέα χρονιά. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία! Σύμφωνα με beauty bloggers και youtubers, αλλά και με instagrammers, τα scrunchies πρέπει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου και τα μαλλιά σου και το 2021.

Βλέπεις, έχουν αυτό το girly twist, που αυτόματα μεταμορφώνει κάθε χτένισμα, ενώ είναι και τόσο βολικά, ειδικά αν έχεις πλούσια και μακριά μαλλιά. Μάλιστα, αυτήν την περίοδο που φοράμε μάσκα- αν θες τη γνώμη μου- τα scrunchies είναι πιο απαραίτητα από ποτέ μιας και συγκρατούν τα μαλλιά μη επιτρέποντάς τους να πέφτουν στα μάτια και στο πρόσωπό μας, ενώ μας κρατούν και κομψές στα απαραίτητα zoom calls με τους συναδέλφους μας.

Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, όμως… Έψαξα και βρήκα για σένα ένα από τα ωραιότερα videos που κυκλοφορούν στο youtube και παρουσιάζουν τα πιο stylish χτενίσματα με scrunchies. Για την ακρίβεια, η youtuber, Missy Sue, παρουσιάζει τα πιο υπέροχα hairstyles με scrunchies, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις μέσα στο 2021. Γιατί όχι; Και το βράδυ του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Cover photo: @missysueblog

Διάβασε ακόμα: Τα μυστικά για το απόλυτο glam μακιγιάζ του ρεβεγιόν, από τη make up artist, Χαρά Παπανικολάου


Πηγή