Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Second Skin: Αυτά τα 10 μεικάπ είναι τόσο ελαφριά που μοιάζουν με δεύτερο δέρμα

Υπάρχουν κορίτσια που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το μεικάπ τους. Καθημερινά, το εφαρμόζουν για να καλύψουν ατέλειες και να δώσουν στον εαυτό τους ένα boost αυτοπεποίθησης. Υπάρχουν όμως και κορίτσια που… το θέλουν αυτό αλλά δεν αντέχουν την αίσθηση του μεικάπ στο πρόσωπό τους.

Είναι τα κορίτσια που προτιμούν ενυδατικές κρέμες με χρώμα προκειμένου να νιώθουν την άνεση που θέλουν αλλά θυσιάζουν την κάλυψη που τόσο λαχταρούν. Επειδή λοιπόν, εδώ στο beauty department, θέλουμε όλες να έχουν ακριβώς αυτό που ζητάνε, σήμερα θα βοηθήσουμε τα κορίτσια που δεν αντέχουν το μεικάπ.

MATTE VS GLOW MAKEUP

Matte VS Dewy μεικάπ: Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά τους;

Και τα 15 ήταν υπέροχα

Ψάξαμε, τεστάραμε και βρήκαμε όχι 10 αλλά 15 ελαφριά μεικάπ που μοιάζουν με δεύτερο δέρμα. Καλύπτουν αποτελεσματικά, δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα και πολλά από αυτά είναι κατάλληλα ακόμα και για λιπαρά δέρματα (όχι όμως για δέρματα με ατέλειες).

Ακόμα και αν δεν είσαι από τα κορίτσια που τις επηρεάζει η αίσθηση του μεικάπ ωστόσο, μείνε! Ίσως ένα από τα παρακάτω προϊόντα που επιλέξαμε να είναι κατάλληλο και για τις δικές σου ανάγκες.

Cavalli ham S15 029

Κάνε ένα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery, κράτα τα screenshots που πρέπει και σπεύσε σε ένα κατάστημα για να κάνεις δικό σου το lightweight μεικάπ που θα σου λύσει τα χέρια (και το πρόβλημα).

Enjoy…

mega promers gallery copy

Mega-guide: 30 primers για άψογη εφαρμογή του μεικάπ σου κάθε μέρα, όλη μέρα


Πηγή