Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Selena Gomez:Δοκιμάσαμε το προϊόν που χρησιμοποιεί καθημερινά στα μαλλιά της & τα επανορθώνει σε 3'!

Τρία λεπτά δεν είναι αρκετά για να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ταινία, να «χορτάσουμε» φίλους που είχαμε καιρό να δούμε, να κάνουμε ένα άψογο μακιγιάζ, να περιποιηθούμε σωστά την επιδερμίδα μας, να κάνουμε γυμναστική, να γυρίσουμε από τη δουλειά στο σπίτι (ιδίως αν έχεις να κατέβεις από την Κηφισιά στον Πειραιά, όπως εγώ). Σίγουρα όμως, τρία λεπτά αρκούσαν για να μάθουμε το μυστικό της Selena Gomez και να αποκτήσουμε τέλεια, απαλά μαλλιά.

Τι θέλω να πω...Πριν λίγο καιρό αποδεχτήκαμε την πρό(σ)κληση και βρεθήκαμε στο Σούνιο μαζί με τις υπόλοιπες beauties, τον official hairstylist του Pantene, Tom Zois και την Αθηνά Οικονομάκου να ανακαλύπτουμε το μυστικό της Selena και να δοκιμάζουμε πρώτες το νέο θαυματουργό conditioner 3 λεπτών από το Pantene, που έχει τη δύναμη εντατικής φροντίδας σε μορφή καθημερινού conditioner και βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς έως 3 μηνών σε 3 μόλις λεπτά!

 

Strong is beautiful! @athinao1konomakou @vivi_angl @pantene.greece #hairgoals #hairpower #strongisbeautiful #pantenegreece #pantene #shinnyhair

A post shared by Queen.gr (@queengr) on Sep 22, 2017 at 3:12am PDT

 

Sunmood #sunnyday #sunday #morning #shineandrise #strongisbeautiful #capesounio #greece

A post shared by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on Sep 24, 2017 at 1:25am PDT

«Είμαι ενθουσιασμένη με το νέο Pantene θαυματουργό conditioner 3 λεπτών! Χαίρομαι που μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση μετά από το λούσιμο και που μπορεί να επανορθώσει τα μαλλιά μου σε 3 μόλις λεπτά! Η νέα φόρμουλα με τη Smart τεχνολογία δυναμώνει και επανορθώνει τα σημεία φθοράς, ξεπλένεται εύκολα και μπορώ να το χρησιμοποιήσω από τη ρίζα ως τις άκρες αφήνοντας τα μαλλιά δυνατά και υγιή. Είναι το νέο μου μυστικό ομορφιάς!» λέει η Selena Gomez που παράλληλα είναι παγκόσμια πρέσβειρα του Pantene.

 

Τι το διαφορετικό έχει, όμως, σε σχέση με ένα απλό conditioner και με ποιο τρόπο η τεχνολογία του Νέου Pantene Θαυματουργό conditioner 3 λεπτών είναι ικανή να μεταμορφώσει τα μαλλιά;

 

Κι αν τα μαλλιά σου χρειάζονται κάτι παραπάνω από ένα απλό conditioner…μόλις ήρθε το 3 minute miracle conditioner από το @pantene.greece! #strongisbeautiful #pantenehair #pantene #3minutemiracleconditioner #hydration #hairgoals #hairpower

A post shared by Queen.gr (@queengr) on Sep 22, 2017 at 8:34am PDT

Αποτέλεσμα των τελευταίων καινοτομιών και φόρμουλας, αυτό το εντατικό καθημερινό conditioner 3 λεπτών χαρίζει δύναμη στη δομή της τρίχας, καθώς διεισδύει ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας.Παράλληλα, περιέχει 2 φορές περισσότερο μαλακτικά συστατικά σε σχέση με τα κανονικά Pantene conditioners,προκειμένου να χαρίσει μοναδική απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά επιδιορθώνοντας το φριζάρισμα και τις κατεστραμμένες άκρες. 

«Το Νέο Pantene θαυματουργό conditioner 3 λεπτών συνδυάζεται με τη τεχνολογία Smart που διαβάζει τις «ανάγκες» των μαλλιών και ανταποκρίνεται στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς τους. Νέα συστατικά, ιστιδίνη, διεισδύει στην δομή της τρίχας, μειώνοντας τα οξειδωτικά ορυκτά βοηθώντας τα μαλλιά να είναι δυνατά από το εσωτερικό τους. Το αποτέλεσμα; Απαλά και λαμπερά μαλλιά χωρίς να βαραίνουν!” εξηγεί χαρακτηριστικά η Επικεφαλής Επιστήμονας του Pantene, Dr. Jeni Thomas.

Άλλωστε χάρη σε αυτή την καινοτομία, το Νέο Pantene Θαυματουργό conditioner 3 λεπτών έχει κερδίσει ήδη 10 σημαντικά παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και ομορφιάς, ενώ παράλληλα, πάνω από 25 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει τη μεταμόρφωση των μαλλιών τους μέσα σε 3 λεπτά!

 

 


Πηγή