Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Seriously…Δεν θα πιστέψεις πόσο εύκολος είναι αυτός ο κότσος!

Οι περίτεχνοι κότσοι που βλέπουμε στις πασαρέλες, στα μαλλιά των αγαπημένων μας celebrities αλλά και στα social media μας εντυπωσιάζουν πάντα αλλά ξέρουμε πως ίσως χρειάστηκαν 3.983.598 τσιμπιδάκια, ένα κιλό λακ, δάκρυα μονόκερου και προσευχές για να γίνουν. Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει αλλά, αν δεν δούμε πως γίνεται ένας κότσος δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουρες και θα σου το αποδείξουμε σήμερα. Βλέπεις, είδαμε έναν κότσο στο account της αγαπημένης μας @annalovesbraids ο οποίος μοιάζει σαν αυτούς που περιγράψαμε: Πολύ δύσκολος! Έλα όμως που δεν είναι… Πάτα play και θα δεις!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Who of you has tried my favorite technique for a textured bun yet? ✌? It’s SO easy and stays in place all day long! Swipe to see examples… this would be super cute as a #topknotbun or #halfupstyle as well! . . . . . . #topknot #bunstyle #handknotted #updo #updotutorial #updovideo #braidedbun #braidedhair #braidedhairstyles #hairvid #hairvids #hothairvids #hairvideo #hairacademytv #hairschool #easyhairstyles #easyhairstyle #backtoschoolhair #quickhairstyles #quickhairstyle #beyondtheponytail #ittakesapro #beautylaunchpad #tophair #peinadosvideos

A post shared by Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) on

Κόμπους! Η Anna έδεσε κόμπους την ουρά και στη συνέχεια τους τύλιξε γύρω από το λαστιχάκι δημιουργώντας αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα! Είναι ένα χτένισμα που και εσύ μπορείς να κάνεις χωρίς καν να χρειάζεσαι καθρέφτη και σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το tip της Anna που σου λέει να ΜΗΝ ανοίξεις τα τσιμπιδάκια πριν τα χρησιμοποιήσεις. Δεν χρειάζεται καν να έχεις πολύ μακριά μαλλιά αφού ο ίδιος κότσος μπορεί να γίνει και σε ένα μακρύ καρέ με λιγότερους κόμπους! Είναι το πιο εντυπωσιακό win-win ever! Δοκίμασέ το αύριο κιόλας και θα σε ενθουσιάσει όσο και εμάς!

Διάβασε ακόμα: Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες 5 εύκολα up do που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου




Πηγή