Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Sex symbols; Ναι! Με τη βοήθεια του πλαστικού; Φυσικά!

Στο μαγικό κόσμο του Hollywood η ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι θείο δώρο. Οι παραγωγοί των ταινιών εκτιμούν το ίδιο -μπορεί και λίγο περισσότερο- τα υπέροχα χαρακτηριστικά, που μπορεί να χαρίσει η πλαστική χειρουργική.

Katy Perry-pop star

Gisele Bundchen Nose Job

Gisele Bundchen – Μοντέλο

Η ανάγκη για τελειότητα και για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο φαίνεται να είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλειστούν τα κινηματογραφικά συμβόλαια και για αυτό το λόγο οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού αφήνονται στα έμπειρα χέρια των πλαστικών χειρουργών του Los Angeles.

Kate Hudson

Kate Hudson – Ηθοποιός

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό, Γιώργο Ανδρεανίδη*, «η ρινοπλαστική κατέχει την πρωτιά στις αισθητικές επεμβάσεις που τολμούν οι γυναίκες του Hollywood με την αυξητική στήθους να έρχεται στη δεύτερη θέση. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε τεράστια αύξηση στην επέμβαση της γναθοπλαστικής με στόχο ένα αρμονικό προφίλ στο πρόσωπο και στην πλαστική ζυγωματικών για να δημιουργηθούν γωνίες σε πρόσωπα οβάλ ή στρογγυλά».

andreanidisssss

Η επιτυχία των επεμβάσεων στις διάσημες που θα δείτε στο φωτογραφικό gallery βρίσκεται στο φυσικό αποτέλεσμα.

jolie

Angelina Jolie – Ηθοποιός

«Ο σκοπός κάθε αισθητικής επέμβασης είναι το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό με το σώμα σαν να το χάρισαν τα καλά γονίδια και όχι το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού», υποστηρίζει ο ιατρός Γιώργος Ανδρεανίδης. Ένα υπερβολικά μεγάλο ντεκολτέ, για παράδειγμα, δεν είναι αυτό που επιζητούν οι σκηνοθέτες από τις πρωταγωνίστριές τους, όπως και τα υπερβολικά μεγάλα χείλη.

Irina Shayk Plastic Surgery before and after

Irina Shayk-Μοντέλο

Οι stars που θα δείτε έκαναν τις σωστές επιλογές και χρησιμοποίησαν υπέρ τους τα πολλά οφέλη που έχει να προσφέρει η πλαστική χειρουργική.

zeta jones

Catherine Zeta Jones – Ηθοποιός

salmahayekwireeg0

Salma Hayek-ηθοποιός

blakeeeeee

Βlake Lively-ηθοποιός

*Ο Γιώργος Ανδρεανίδης, είναι πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός, με άρτια εκπαίδευση, στα πιο διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Κέντρα της Γερμανίας και της Βραζιλίας και με εμπειρία εκατοντάδων αισθητικών & επανορθωτικών επεμβάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) καθώς επίσης και της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc).

Κλείστε ραντεβού για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφόρος Κηφισίας 94, Αθήνα.
Τηλ. 210 36 33 200
Site: www.andreanidis.gr
Facebook: Πλαστικός Χειρουργός Γ. Ανδρεανιδης


Πηγή