Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Sexy Hollywood Glow: Αυτή η κρέμα χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και λάμψη!

Το strobing έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τα προϊόντα λάμψης must-have του νεσεσέρ μας και εμάς να αναζητούμε συνεχώς τρόπους να αναδείξουμε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Τι θα έλεγες λοιπόν, αν ακόμη και η καθημερινή, ενυδατική σου κρέμα συνδύαζε ενυδάτωση και λάμψη; Αν δεν υπήρχε δηλαδή, η ανάγκη να χρησιμοποιήσεις extra highlightng προϊόντα για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου; 

Κι όμως, με το GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer της GLAMGLOW, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το πώς αντανακλάται το φως στο πρόσωπό σου! Με σύνθεση που αποτελείται από Υαλουρονικό οξύ που απαλύνει τη θαμπή όψη, super ενισχυμένα βότανα που εμπλουτίζουν την επιδερμίδα με θρεπτικά συστατικά, αναζωογονητικό Πράσινο Τσάι καθώς και ιριδίζουσες πέρλες που αντανακλούν το φως και ενισχύουν την λάμψη της επιδερμίδας, το GLOWSTARTER προσφέρει ένα άμεσο, λαμπερό αποτέλεσμα! Το φυσικό φως αντανακλάται, η υγρασία εξισορροπείται και η επιδερμίδα αναδεικνύεται, δημιουργώντας ένα τέλεια ενυδατωμένο δέρμα. Είναι διαθέσιμο σε τρεις μοναδικά κολακευτικές αποχρώσεις: Pearl Glow, Nude Glow and Sun Glow για όλους τους τόνους επιδερμίδας.

GG Social Glowstarter Shades Swatches Arm 2

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ για μία άμεση Sexy λάμψη! Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη της το μόνο του ή σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου foundation. Το καλύτερο; Το GLOWSTARTER™ εκτός από τέλεια ενυδατική κρέμα, μπορεί να λειτουργήσει και σαν highlighter ή contouring trio. Μπορείς να το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA!


Πηγή