Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

She’s like rainbow! Μετά τη βροχή βγαίνει το ουράνιο τόξο… στα νύχια μας

Σήμερα ξύπνησα και ο ήλιος έλαμπε. Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω τις δουλειές μου (Παρθένος γαρ) και σε ένα από τα διαλείμματά μου κοίταξα έξω μόνο για να ανακαλύψω με τρόμο ότι… Βρέχει!

Αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τις μπόρες (Χαβάη γίναμε) γι’ αυτό έσπευσα να αλλάξω λίγο το σημερινό Nailspiration για να είναι ασορτί με τον καιρό.

via GIPHY

Πεντικιούρ σου είχα ετοιμάσει αλλά λέω να σου τα δείξω από Δευτέρα. Για σήμερα χρειαζόμαστε κάτι αισιόδοξο χαρούμενο και ανεβαστικό.  

Τα συννεφιασμένα μανικιούρ ωστόσο είναι τάση…

Πριν λοιπόν ξεκινήσω να κοιτάζω μαγιό και αποφεύγοντας να στρέψω το βλέμμα μου στα ολόλευκα –ακόμα- πόδια μου που δεν θα μαυρίσω ούτε σήμερα, αποφάσισα να πάω να κοιτάξω συνταγές για κέικ…

via GIPHY

Έκανα κάποια screenshots (τι νόμιζες; Ότι θα έφευγα απλά έχοντας κοιτάξει;) και πέρασα στην αναζήτηση χρωματιστών μανικιούρ.

via GIPHY

Aν θυμάσαι από ποιο παιδικό είναι αυτό το κλιπ είσαι πολύ φίλη μου!

Τα κλικ μου στο Instagram με οδήγησαν στα #RainbowNails και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.  Παρακάτω σου ετοίμασα μία gallery γεμάτη νύχια σαν ουράνιο τόξο που με ανέβασαν, μου έφτιαξαν τη διάθεση και τα λάτρεψα ίσως περισσότερο από τα κέικ (ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ #not)! Ρίξε και εσύ μία ματιά και μη σκας, όπως είπα και χθες, το ουράνιο τόξο πάντα βγαίνει μετά τη βροχή.

Μήπως έχεις όρεξη για Neon χρώματα;


Πηγή