Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Shut up and take my money! Αυτά είναι τα πιο fun 7,50€ που θα ξοδέψεις για τα νύχια σου

Η ώρα που περιμένουμε τα νύχια μας να στεγνώσουν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας είναι πραγματικά χαμένος χρόνος. Με τις παλάμες ακίνητες, μετράμε τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει το βερνίκι και να μην χρειαστεί να ξαναβάψουμε (ή να πληρώσουμε διπλά) τα δάχτυλά μας και δεν αντέχουμε αυτή τη διαδικασία. Σα να μην έφτανε αυτό, δεν πρέπει και να τα φυσάμε για να στεγνώσουν! Η ανάσα μας θαμπώνει το βερνίκι…

Περιμένουμε λοιπόν… και περιμένουμε και περιμένουμε μέχρι που νομίζουμε πως ο χρόνος παίζει μαζί μας και κυλά πιο αργά, επίτηδες! Εντάξει υπερβάλλουμε αλλά σε εκνευρίζει και εσένα αυτή η αναμονή, παραδέξου το. Έχουμε πολύ ευχάριστα νέα όμως και μάλιστα είναι πολύ διασκεδαστικά! Ανακαλύψαμε το μαϊμουδάκι που είδες στην φωτογραφία και ξέρεις τι είναι; Στεγνωτήρας νυχιών!

Ναι, ναι είναι στεγνωτήρας νυχιών! Πατάς τη μπανάνα στο μπροστινό του μέρος και το μαϊμουδάκι «φυσά» τα νύχια σου για να στεγνώσουν. Μάλιστα κοστίζει μόλις 7,50€ και το ανακηρύσσουμε πανηγυρικά το πιο οικονομικό και διασκεδαστικό gadget νυχιών ever!

Untitled

Και μειώνει τον χρόνο αναμονής και τον κάνει πιο διασκεδαστικό και κοστίζει πολύ λίγο! Τι άλλο να ζητήσουμε; Αναζήτησέ το σε καταστήματα με Gadgets και ξόδεψε έτσι τα πιο fun 7,50€ που έχεις ξοδέψει ποτέ!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το mascara hack θα κάνει τα μάτια σου κουκλίστικα!


Πηγή