Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Σύμμαχος ομορφιάς το λάδι καρύδας

Σύμμαχος ομορφιάς το λάδι καρύδας

Τα προϊόντα που μπορούμε να αντικαταστήσουμε με το έλαιο

Τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς με πολλαπλές χρήσεις, όπως το έλαιο καρύδας, είναι πραγματικά από τα πιο χρήσιμα πράγματα για μια γυναίκα. Χωρίς να ξοδέψει μια περιούσια σε διάφορα καλλυντικά μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς.

Δείτε 5 προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε να αντικαταστήσετε με το λάδι καρύδας…

– Moisturizer: Το έλαιο καρύδας μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στην ενυδάτωση τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Αντικαταστήστε την κρέμα νυχτός και το body butter σας με έλαιο καρύδας και το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει λάμποντας!

– Conditioner: 
Για αιώνες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν φυσικά έλαια για conditioner. Το έλαιο καρύδας διατηρεί τα μαλλιά δυνατά και εμποδίζει την πιτυρίδα προσφέροντας μια καλή δόση θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών για εξομάλυνση και αντιμυκητιακή δράση. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα όπλο κατά του φριζαρίσματος.

– Make-up Remover: Το έλαιο καρύδας αποτελεί έναν απαλό τρόπο για να απομακρύνετε το μακιγιάζ σας εύκολα, ακόμα και όταν φοράτε την πιο δυνατή μάσκαρα. Απλά ρίξτε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και τρίψτε το δέρμα και τα μάτια σας για να απομακρύνετε όλο σας το μακιγιάζ και στη συνέχεια ξεπλύντε το πρόσωπό σας.

– Έλαιο για μασάζ: Μιας και το έλαιο καρύδας δεν απορροφάται αμέσως από το δέρμα, αφήνει το περιθώριο να έχετε για αρκετή ώρα τη λίπανση που επιθυμείτε.

– Λεύκανση δοντιών και στοματική υγεία: Επίσης, πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να θεραπεύσετε τα προβλήματα με τα δόντια και τα ούλα σας, κρατώντας παράλληλα καθαρά τα δόντια σας και κάνοντας τους λεύκανση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε στο στόμα σας μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας και να το αφήσετε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, φτυστέ το και είστε έτοιμη.

Bonus: Η αναπνοή σας θα γίνει πιο δροσερή χάρη στις αντιμικροβιακές ιδιότητες του λαδιού καρύδας.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr