Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Συμβουλές μακιγιάζ που «κρύβουν» την κούραση

Συμβουλές μακιγιάζ που «κρύβουν» την κούραση

Μερικά έξυπνα τρικ για όλες τις γυναίκες

Ναι, υπάρχει τρόπος να μην καταλάβουν όλοι στο γραφείο πως δεν έκλεισες μάτι όλη την νύχτα ή πως το μικρό σου δεν σε άφησε να ξεκουραστείς.

Ποια είναι η λύση; Μα φυσικά το μακιγιάζ σου!

Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα τρικ μακιγιάζ που κρύβουν τέλεια την κούραση σου!

«Κουρασμένα» χείλη: αν θέλεις να κρύψεις τέλεια την κούραση σου με το κατάλληλο μακιγιάζ δεν έχεις εκτός από τα μάτια να ρίξεις μια ματιά και στα χείλη σου. Είναι σκασμένα και αφυδατωμένα; Πρέπει να κάνεις επειγόντως κάτι γι’ αυτό! Άπλωσε τακτικά το λιπ-μπαλμ σου για να σου μαλακώσουν και στην συνέχεια άπλωσε ένα απαλό αλλά φωτεινό ματ κραγιόν. Ένα γλυκό τριανταφυλλί ροζ ματ κραγιόν δίνει διακριτικό ροζ χρώμα στα χείλη σου και λάμψη υγείας σε όλο το πρόσωπο σου.

Το ντεμακιγιάζ: φυσικά και το μόνο σίγουρο είναι πως το να αφαιρείς το μακιγιάζ σου πριν πέσεις για ύπνο είναι το πιο βασικό που πρέπει να κάνεις. Καμία σκιά ή κανένα μέικ-απ δεν θα σε κάνει να λάμψεις αν το έχεις αφήσει στο δέρμα σου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Φρόντισε να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου όσο κουρασμένη και αν είσαι πριν πέσεις για ύπνο. Το επόμενο πρωί θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις το μακιγιάζ σου που δεν θα μαρτυράει την κούραση σου!

Φαύλος κύκλος: το κλειδί στο να κρύψεις τέλεια την κούραση από το πρόσωπο σου είναι χωρίς αμφιβολία να καλύψεις τους μαύρους κύκλους που έχεις κάτω από τα μάτια. Ένα κρεμώδες κονσίλερ είναι ιδανικό για να κάνεις πιο λαμπερή την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά φρόντισε να μην διαλέξεις μια πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση. το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται και όχι να υπάρχει μεγάλη χρωματική διαφορά με το υπόλοιπο πρόσωπο. Διάλεξε ένα κονσίλερ που έχει λίγο κίτρινο μέσα που εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους.

«Γύρισε» τις βλεφαρίδες σου: όταν «γυρίζεις» τις βλεφαρίδες σου, το βλέμμα σου δείχνει πιο έντονο. Αν έχεις ψαλίδι για τις βλεφαρίδες τότε γύρισε τις βλεφαρίδες στην γραμμή του βλεφάρου σου, στην συνέχεια γύρισε τες μια φορά στην μέση και μια ακόμη φορά στις άκρες. Φυσικά μια στρώση από την αγαπημένη σου μάσκαρα για όγκο και μήκος είναι ο τέλειος τρόπος να τονίσεις το βλέμμα σου!

Δυο διαφορετικοί τόνοι: χρησιμοποίησε ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών σαν βάση και από επάνω πέρασε το βλέφαρο σου με ένα ακόμη μολύβι ματιών σε μια πιο ανοιχτόχρωμη και ζωηρή απόχρωση όπως ένα σμαραγδί ή ανοιχτό μπλε χρώμα! Με αυτόν τον τρόπο θα δεις πως θα φωτίσεις όχι μόνο το βλέμμα σου αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο σου!

Έξτρα τιπ: φτιάξε την γραμμή και στο κάτω βλέφαρο αλλά πρόσεξε να μην χρησιμοποιήσεις μαύρο μολύβι ματιών. Για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο φωτεινά και ξεκούραστα χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών σε nude απόχρωση όπως είνα μπεζ μολύβι ματιών αλλά φρόντισε όμως να μην είναι πολύ λευκό. Το μπεζ δείχνει πιο φυσικό και εξισορροπεί τις διχρωμίες!

Τα φρύδια προς τα πάνω: τα «γεμάτα» φρύδια με απαλό τόξο που έχει κλίση προς τα επάνω, ρίχνει το βλέμμα πιο ψηλά και όχι κάτω από τα μάτια στους μαύρους κύκλους σου. «Γέμισε» με ένα μολύβι φρυδιών το σχήμα σου και θα τονίσεις και το βλέμμα σου!

Πηγή: womenonly.gr