Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

SLAY! H Julia Roberts έβαλε στη θέση της μία bully στο Instagram και ουρλιάζουμε

To ότι δεν δείχνουμε καμία μα καμία ανοχή στο bullying εδώ στο queen.gr το ξέρεις. Αυτό ισχύει διπλά για το beauty department όπου θεωρούμε πως όλες είμαστε όμορφες ανεξάρτητα με τα κιλά, το χρώμα των μαλλιών, το μακιγιάζ ή οποιαδήποτε άλλη από τις επιλογές μας. Πιστεύουμε στο you do you και στη χαρά του να φωτογραφίζεσαι χωρίς να πρέπει να σκεφτείς αν κάποιος έχει να πει κάτι για την εμφάνισή σου. Αν δεν τους αρέσει στην τελική, ας σταματήσουν να κοιτάζουν και ας μας αδειάσουν τη γωνιά. Επίσης, αν πρόκειται να κάνουν σχόλια, ας είναι τουλάχιστον σχόλια με κάποια παιδεία. Στα λόγια μας ήρθε λοιπόν το παντοτινό μας girl crush Julia Roberts που πολύ πρόσφατα απέκτησε Instagram (το ήξερες;).

Η Julia λοιπόν, περπάτησε το κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Ben is Back» στο φεστιβάλ του Τορόντο με μία συγκλονιστική DSquared2 τουαλέτα. Την είδε λοιπόν ο διαχειριστής του λογαριασμού @thevintagecostumecollector και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία  σημειώνοντας πως η ΘΕΑ Julia έμοιαζε με τον θρύλο Joan Crawford.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Who wore it better! I always like to find the glamour of classic Hollywood when I can. Over the weekend Julia Roberts looked stunning in this gorgeous full length gown designed by Dsquared2 and in a little way has brought back the shoulder pad to the red carpet at the Toronto film festival. I love it. Full length stylish classic elegance. ?❤️#hollywood #hollywoodcostume #hollywoodglamour #hollywoodcostumes #costume #costumedesign #classichollywood #film #fashion #filmcostume #fashioninfilm #style #vogue #vintage #military #joancrawford #gay #instagay #instalike #brisbane #design #designers #adrian #mgm #juliaroberts #prettywoman #toronto #canada #gown #gowns

A post shared by Nick (@thevintagecostumecollector) on Sep 9, 2018 at 4:56pm PDT

Ωραία μέχρι εδώ ε; Υπέροχες και οι δύο, σωστά; Κάποια θεώρησε πως πρέπει να στάξει τη χολή της και χωρίς να διπλοκοιτάξει σχολίασε πως κατά τη γνώμη της (και μόνο θα προσθέταμε) η Joan είναι πιο διαχρονική και κλασική και πως η Julia φορά ένα άσχημο μαύρο βερνίκι.

Julia Roberts Clapback About Her Manicure

Όπως βλέπεις, η Julia δεν το άφησε έτσι αυτό το σχόλιο και απάντησε «Στην πραγματικότητα είναι ένα σκούρο μπλε βερνίκι και στολισμένο με κρυσταλλους από λυχνίτη. Σε περίπτωση που θέλεις να διορθώσεις το σχόλιό σου από ‘άσχημο μαύρο βερνίκι’ σε ‘άσχημο σκούρο μπλε βερνίκι με κρυσταλλους από λυχνίτη’. Just sayin’». Ουρλιάξαμε, τσιρίξαμε και ακόμα δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε! Έτσι βάζει μία πραγματική σταρ στη θέση της κάθε bully που νομίζει πως μπορεί να σχολιάζει τα πάντα. SLAY QUEEN!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις στην περιποίησή σου όταν είσαι 20, 30 και 40

Έχουμε 10 λόγους γιατί φέτος πρέπει να φορέσεις πορτοκαλί κραγιόν

Oh yes! Αυτός είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσεις το χτένισμά σου!


Πηγή