Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Smile! 5 φωτεινά κραγιόν για να χαμογελάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση

Είτε τηλεόραση ανοίξεις, είτε κάνεις scroll στα social media μια είδηση θα ακούσεις: για τον πόλεμο στην Ουκρανία, για κόσμο που βρίσκει καταφύγιο σε υπόγεια και για ανθρώπους που σκοτώνονται. Είναι μαύρες μέρες αυτές που ζούμε κι εύχομαι γρήγορα να πάψει όλο αυτό.

Ξέρω επίσης πως έχεις χάσει το χαμόγελό σου, όμως πρέπει να το ξαναβρείς. Έστω να χαλαρώσεις αυτό το Σάββατο και να αποφορτιστείς λίγο από όλη αυτήν τη δυσάρεστη συνθήκη που παρακολουθείς ανελλιπώς.

TikTok beauty! Το trick για να βρίσκεις πάντα τη σωστή απόχρωση κραγιόν για σένα

Λίγο online shopping θα βοηθήσει

Όταν η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερά της μία είναι η λύση για εμάς τις γυναίκες… Το shopping! Αυτό το απόγευμα Σαββάτου, λοιπόν, και αφού γυρίσεις από τη βόλτα σου κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και συγκεκριμένα ένα κραγιόν.

via GIPHY

Ένα κραγιόν που θα σε φωτίσει, θα σε κάνει να θες να χαμογελάς περισσότερο και να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

Άσε τα σκούρα κραγιόν… πιάσε τα φωτεινά

Φυσικά, δεν μιλώ για σκουρόχρωμα ή nude κραγιόν, αλλά για τα πολύ φωτεινά χρώματα. Τώρα χρειάζεσαι ένα κραγιόν σε φούξια, κόκκινο, κοραλλί, πορτοκαλί. Σε χρώματα που εκπέμπουν αισιοδοξία και χαρά.

Φτιάξε, λοιπόν, το απογευματινό καφεδάκι σου, χαλάρωσε στον καναπέ σου και check την παρακάτω gallery. Θα βρεις 5 φανταστικά κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Καλό online shopping, girl και όλα θα πάνε καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  •  Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη
  • Τα 90’s επέστρεψαν! 5 τάσεις στα κραγιόν που θα υιοθετήσεις και πάλι

Πηγή