Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#SmokyBlonde είναι η νέα τάση στο ξανθό χρώμα και έχουμε τις λεπτομέρειες

Το ξανθό έχει πολλές αποχρώσεις. Μπορεί να είναι σκούρο και να πλησιάζει το καστανό ή τόσο πλατινέ και ανοιχτό που είναι οριακά λευκό. Μπορεί να είναι θερμό ή ψυχρό, και μπορεί να είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω. Ένας τέτοιος συνδυασμός λοιπόν τείνει να γίνει τάση τις τελευταίες μέρες και λέγεται #SmokyBlonde.  Αυτό το «καπνισμένο» ξανθό, που μας έχει αρέσει πολύ, συνδυάζει πολύ ψυχρές και πολύ θερμές ανταύγειες…

@coloredbydani
Μπορεί να γίνει με μπαλαγιάζ ή με κλασικές ανταύγειες όμως, το χρώμα της βάσης των μαλλιών, δεν μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερο από το ύψος του 6 (εκτός και αν είσαι έτοιμη για ντεκαπάζ) και δεν έχει σημασία αν είναι σαντρέ ή ντορέ η βάση.

looksbylorina

@looksbylorina
Καθώς η τοποθέτηση των χρωμάτων είναι στα χέρια του κομμωτή, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε επιδερμίδα και είναι το ιδανικό χρώμα για εσένα που θέλεις σαντρέ χρώμα αλλά σου ταιριάζει το ντορέ ή και το αντίστροφο!

thebestofnjbeauty

@thebestofnjbeauty
Είναι δηλαδή το ιδανικό χρώμα αν είσαι ξανθιά και τα θέλεις όλα δικά σου ή αν θεωρείς πως ίσως να έχει έρθει η ώρα για μία αλλαγή και δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις. Πρόσεξε όμως, πρέπει να κρατήσεις το screenshot με το χρώμα που θέλεις και να συζητήσεις με τον κομμωτή σου –που ξέρει τα μαλλιά σου καλά- αν είναι το χρώμα για εσένα ή αν διαφωνεί.

thestylegarage422

@thestylegarage422
Σε κάθε περίπτωση, εμάς μας αρέσει πολύ αυτή η νέα τάση στο χρώμα γιατί συνδυάζει τα πάντα και ταιριάζει σε όλες. Θα τη δοκίμαζες;

Κεντρική φωτογραφία @bosswitchhair

Διάβασε ακόμα: Τα μαλλιά της Σίας Κοσιώνη ήταν ό, τι πιο exciting έχουμε δει τελευταία


Πηγή