Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

#SnakeTips: Η νεότερη τάση στο γαλλικό μανικιούρ είναι wild!

Μόλις είδα το #snaketips γαλλικό μανικιούρ της Dua Lipa, ήξερα ότι θα γίνει τάση. Εννοείται είχα δίκιο, και πολλές αγαπημένες nail artists εμπνεύστηκαν για να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές. Αποφασίζοντας λοιπόν να αφιερώσω το σημερινό nailspiration στο πιο wild γαλλικό ever, πληκτρολόγησα #snaketips στο Instagram για να σου βρω εντυπωσιακά σχέδια που θα σε εμπνεύσουν.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Αυτό που βρήκα ήταν tips για χαριτωμένα φίδια! Ανάμεσα στα ευφάνταστα snake tip nail art, παρεμβάλλονταν χαριτωμένα φιδάκια, τρομακτικά φίδια και άπειρα tips για τους snake lovers που τα έχουν σαν pets.

So cute!

Αν με ρωτάς, διαφωνώ κάθετα και θεωρώ ότι τα φίδια πρέπει να είναι ελεύθερα (όπως και τα πουλιά) αλλά χαίρομαι που ο κόσμος τα αγαπά και τα φροντίζει. Είναι από τα πιο παρεξηγημένα ζωάκια. Στο θέμα μας όμως: #snaketips.

Violet Dreams: Το χρώμα της βιολέτας είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα

Στην Dua Lipa τα είδαμε χρωματιστά και fun αλλά μπορούν να γίνουν και πιο wild. Το snake print που θα επιλέξεις εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις σου. Ο μοναδικός κανόνας είναι ότι πρέπει να καταλαμβάνει μόνο την άκρη του νυχιού, the tip, όπως το γαλλικό.

via GIPHY

Είναι ένα σχέδιο με αρκετή λεπτομέρεια οπότε δεν μπορεί να συνδυαστεί με το Micro French που επίσης είναι τάση, αλλά αν επιλέξεις να κάνεις κάτι τόσο wild σίγουρα δεν θα είσαι σε micro mood.

Αν πάλι μπερδεύτηκες από όλες αυτές τις περιγραφές, ήρθε η ώρα να κάνεις το scroll σου και να σπεύσεις στην παρακάτω gallery. Εκεί θα δεις σχέδια και χρώματα και όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς ή να πας αυτούσια στην μανικιουρίστ σου.

Winter Yellow! Το κίτρινο είναι ό, τι πρέπει και για τον χειμώνα – 10 nail art που το αποδεικνύουν




Πηγή