Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Star Edition: To θρυλικό Touche Éclat γιορτάζει 25 χρόνια λάμψης!

Μπήκε στην οικογένεια του YSL Beauté το 1992 και φέτος γιορτάζει την 25η επέτειό του με μια glam, συλλεκτική έκδοση! To Touche Éclat που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι το απόλυτο highlighter, και το απαραίτητο όπλο στη φαρέτρα του μακιγιάζ μας, γιορτάζει και διακοσμείται με ένα πέπλο λαμπερών αστεριών, αποκτώντας μία νέα διάσταση.

Η συσκευασία του αντικαθίσταται από ένα χρυσό σακουλάκι, γεμάτο με ένα πλήθος χρυσαφένιων αστεριών. Σε ένα μοτίβο που σπάει τα όρια του χρόνου, τα αστέρια σχηματίζουν μια ωδή στον ονειρικό κόσμο του Yves Saint Laurent καθιστώντας το συλλεκτικό έργο τέχνης.

Δεν είναι απλώς ένα highlighter, ούτε ένα concealer· το Touche Éclat απελευθερώνει αμέσως το μαγικό του φως για να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά και το περίγραμμα του προσώπου, σβήνοντας όλα τα σημάδια της κούρασης και τους μαύρους κύκλους. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις: N° 1 LUMINOUS RADIANCE, ένα illuminator ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και N° 2 LUMINOUS IVORY, μια εξαιρετικά φωτεινή αχτίδα φωτός για τις ανοιχτόχρωμες και τις κανονικές επιδερμίδες.

Update: Εκτός από το Touche Éclat, η YSL Beauté παρουσιάζει το MON PARIS STAR EDITION, τη νέα ενσάρκωση του εμβληματικού αρώματος. Κομψότητα με μια ροκ νότα, ζωγραφισμένη με ασημένια αστέρια. Η περιορισμένη, συλλεκτική έκδοση του είναι το ιδανικό δώρο. Ελαφρώς ανατρεπτικό, ατόφιο, και συνάμα σαγηνευτικό. Τώρα με ένα περιδέραιο αστεριών.

YSL Star Collection


Πηγή