Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Star gazing: Σήμερα έχουμε όρεξη για μανικιούρ γεμάτο αστέρια

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε για αστέρια στο μανικιούρ σου είχαμε κάνει και ένα μικρό μάθημα αστρονομίας (για θυμήσου) αλλά σήμερα δεν έχει κάτι τέτοιο το πρόγραμμά μας. Σήμερα απλά θέλουμε να χαζέψουμε τα αστέρια πίνοντας κοκτέιλ και πριν από αυτό, να χαζέψουμε αστέρια σε όμορφα νύχια. Το σημερινό nailspiration λοιπόν είναι γεμάτο αστεράκια και αστερόσκονη.

Είναι αλήθεια ότι μιλάμε πολύ συχνά για αυτό το nail art όμως είναι ένα από τα αγαπημένα μας και οι artists του Instagram δεν σταματούν να δημιουργούν πρωτότυπα και super elegant σχέδια. Κάπως έτσι φτάνουμε σε μία ακόμη gallery γεμάτη αστεράκια και όμορφα, μανικιουρισμένα νύχια. Πολλά από αυτά είναι σε nude, λευκές και μαύρες αποχρώσεις και θα ήθελα να με συγχωρέσεις για αυτό αλλά η εμμονή μου με τα muted χρώματα δεν κρύβεται. Τα σχέδια ωστόσο που διάλεξα είναι πρωτότυπα και πάνω από όλα εύκολα.

Μπορείς να τα αντιγράψεις με ένα πολύ λεπτό πινέλο ή απλά να κολλήσεις αστεράκια επάνω στα νύχια σου και να τα «κλειδώσεις» στη θέση τους με λίγο top coat. Και αν αναρωτιέσαι για το πεντικιούρ σου… Ναι, τα αστέρια είναι τέλεια και για τα δάχτυλα των ποδιών σου. Αρκετά όμως, κάνε ένα ακόμη scroll και δες τα όλα…

Διάβασε ακόμα: Πήγε 6 ώρα να δεις μερικά nail art για κοντά νύχια!


Πηγή