Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Step by step: O πιο απλός οδηγός για να βάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

H τάση των 60’s με τις τεράστιες εντυπωσιακές βλεφαρίδες έχει επιστρέψει δυναμικά. Μεγάλες, μικρές ολόκληρες ή σε τουφίτσες για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι πως στο εμπόριο θα βρεις περισσότερες από όσες φαντάζεσε ώστε να διαλέξεις αυτές που ταιριάζουν στο σχήμα των δικών σου ματιών.

Συμβουλές εφαρμογής

1. Τοποθέτησε τη κάθε μία βλεφαρίδα νοητά κατά μήκος του ματιού σας ώστε να τσεκάρεις αν το μήκος τους συμβαδίζει με τη γραμμή του κινητού σου βλεφάρου και κόψε τις με ένα ψαλιδάκι εκεί που πρέπει αν αυτές προεξέχουν.
2. Η ψεύτικη βλεφαρίδα πρέπει να σταματάει λίγο πριν το τελείωμα των δικών σου άνω βλεφαρίδων, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να μη δείχνει ψεύτικο.
3. Απλώνεις επαρκή ποσότητα από την κόλα σε όλο το μήκος της βάσης των ψεύτικων βλεφαρίδων. Περίμενε ένα λεπτό πριν τις τοποθετήσεις
4. Τοποθέτεισέ της προσεκτικά στη ρίζα των δικών σου βλεφαρίδων, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική του αντίστοιχα, αφήνοντας όμως 1-2 εκατοστά από το τελείωμα των δικών σου βλεφαρίδων.
5. Πιέσέ τις με τα δάχτυλά σου απαλά μέχρι να στεγνώσουν
6. Εφάρμοσε όση ποσότητα μάσκαρα χρειάζεται ώστε να ενωθούν οι φυσικές βλεφαρίδες με τις ψεύτικες.


Πηγή