Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Stunning! H αγαπημένη Angela Levin μας μίλησε για το μακιγιάζ της Shira Haas

Όταν σου μίλησα για τα looks που είδαμε στα Critics’ Choice Awards, χωρίς ντροπή δήλωσα ότι είχα ένα πολύ συγκεκριμένο top 3 και δεν ήταν άλλο από τις: Emma Corrin, Talia Ryder και Shira Haas. Και για τις τρεις επικοινώνησα με τις makeup artists τους και οι τρεις ανταποκρίθηκαν συνεπώς, σήμερα έχουμε το τρίτο και τελευταίο μου girl crush από τα CCA, την απίθανη Shira Haas που λάτρεψα στο Unorthodox και είμαι σίγουρη ότι λάτρεψες και εσύ. Η χαρά μου μάλιστα ήταν διπλή γιατί η γυναίκα πίσω από το τέλειο μακιγιάζ της, δεν ήταν άλλη από την λατρεμένη μου Angela Levin. Της τηλεφώνησα λοιπόν και συζητήσαμε το look αλλά και τη γενικότερη εμπειρία των βραβείων φέτος που δεν μοιάζει σε τίποτα με τις άλλες χρονιές!

Έχοντας μία zoom παρουσίαση πιο πριν από το τηλεφωνικό ραντεβού μας, καθυστέρησα λίγο να την καλέσω και όταν της εξήγησα είχαμε το πιο relatable moment! «Μου συμβαίνει συνέχεια, για το The Morning Show έχουμε ένα ωριαίο meeting σχεδόν μέρα παρά μέρα μου είπε και ενώ μιλούσε σκεφτόμουν πόσο διαφορετικό είναι να έχεις ένα zoom meeting με την Jenifer Aniston με το να έχεις διαδικτυακή συνάντηση για brainstorming. Μην με παρεξηγείς, λατρεύω τη δουλειά μου αλλά μιλάμε για το The Morning Show… Η συζήτηση πέρασε πολύ γρήγορα στο πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα με την πανδημία και μοιραία αρχίσαμε να μιλάμε για το πόσο διαφορετική είναι αυτή η σεζόν των βραβείων.

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 9

«Είναι όλα τόσο διαφορετικά. Χωρίς το κόκκινο χαλί κάνουμε όλες αυτές τις προετοιμασίες, μακιγιάζ, μαλλιά, βάζουμε την όμορφη τουαλέτα και τα υπέροχα παπούτσια και μετά καθόμαστε μπροστά σε μία οθόνη. It’s weird! Είχα συνηθίσει να βλέπω τα κορίτσια μου στο κόκκινο χαλί, να συμμετέχω στη διαδικασία, ήταν μία γιορτή και είναι όλα τόσο ανάποδα φέτος. Βέβαια, η συνεργασία με την Shira ήταν κάτι το υπέροχο για εμένα οπότε δεν παραπονιέμαι καθόλου» μου είπε και τη ρώτησα αν την είχε ξαναγνωρίσει.

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 8

«Όχι, δεν είχαμε γνωριστεί. Την είχα παρακολουθήσει πρώτη φορά σε μία Ισραηλινή σειρά και με είχε κατενθουσιάσει με το ταλέντο της. Έπειτα την είδα στο συγκλονιστικό Orthodox, ξετρελάθηκα και την ακολούθησα στο Instagram. Φυσικά εγώ ζω στον μεσαίωνα όταν πρόκειται για τα social media αλλά για να μην σου τα πολυλογώ, ο publicist της ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη μου και του είπε ότι η Shira είναι προτεινόμενη για βραβείο, ότι ο Giorgio Armani θα την ντύσει και ότι τόσο ο Giorgio όσο και η Shira θέλουν να αναλάβω το μακιγιάζ . Όταν λοιπόν με πήρε τηλέφωνο μου και μου είπε ότι υπάρχει ένα request για μία ηθοποιό από το Ισραήλ του είπα ‘Πες μου ότι είναι για τη Shira Haas! Θα τρελαθώ!’ και όταν απάντησε ότι πράγματι αυτή ήταν είπα σε όλα ναι, τυφλά σε όλα ναι, ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε και φυσικά το μακιγιάζ Armani ήταν το κερασάκι στην τούρτα».

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 1

Πώς είναι όμως η Shira σαν άνθρωπος; Ξέρουμε ότι είναι ταλαντούχα, πώς ήταν η συνεργασία τους; «Είναι υπέροχη, τόσο γλυκιά, τόσο φιλική. Όταν μπήκα μάλιστα στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου θα ετοιμαζόταν και της μίλησα Ισραηλινά δεν το πίστευε και ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Είναι απλά υπέροχη, τη λατρεύω. Και πανέμορφη, έχει υπέροχη επιδερμίδα. Ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη συνεργασία» μου είπε και το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Αφενός, η Shira φαίνεται ότι είναι ένα υπέροχο κορίτσια αλλά και η Angela έχει αυτή την αύρα που μπορεί να βγάλει το καλύτερο από μέσα σου. Χωρίς να το καταλάβω λοιπόν ξεκινήσαμε να μιλάμε για το πόσο υπέροχη είναι η Shira και το μακιγιάζ Armani και το γεγονός ότι το makeup room (μου υποσχέθηκε tour) είναι το ησυχαστήριό της όπου βάζει ένα ποτήρι κρασί και jazz μουσική για να αποφασίσει τα looks των κοριτσιών της. Μέσα από αυτή την κουβέντα λοιπόν φτάσαμε και στο Giorgio Armani μακιγιάζ της Shira και η Angela Μου τα είπε όλα!

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 6

«Για να προετοιμάσω την επιδερμίδα χρησιμοποίησα το Giorgio Armani Luminous Silk Hydrating Primer. Το λατρεύω! Επιτρέπει στο μεικάπ να δημιουργεί ένα υπέροχα φυσικό φιλμ στην επιδερμίδα και φυσικά από πάνω χρησιμοποίησα το Luminous Silk Foundation που επίσης λατρεύω. Στα μάγουλα βάλαμε το Neo Nude A-Blush στην απόχρωση No 52 που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα της και κάναμε πολύ ελαφρύ contouring με το Neo Nude A-Contour στην απόχρωση Νο 20. Έχει τόσο διάφανη φόρμουλα που γίνεται ένα με το δέρμα, είναι υπέροχο» μου είπε για την επιδερμίδα και συνεχίσαμε με τα μάτια.

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 7

«Στα μάτια ήθελα να δημιουργήσω κάτι απαλό και ουδέτερο αλλά με παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Γι’ αυτό διάλεξα την παλέτα Eyes To Kill Quattro Palette στην απόχρωση Νο 4. Είχε τα τέλεια χρώματα που ταίριαξαν απόλυτα με την Armani τουαλέτα της και τα χρησιμοποίησα όλα στο άνω και το κάτω βλέφαρο» μου είπε και το tip της για να το αντιγράψουμε ήταν να μην ξεχάσουμε την ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία και να μην ξεκινήσουμε τη γραμμή από την αρχή του ματιού αλλά από το κέντρο του για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο μεγάλα και εκφραστικά.

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 3

Αν νομίζεις βέβαια ότι η συζήτησή μας ολοκληρώθηκε εκεί κάνεις λάθος. Συνεχίσαμε να μιλάμε για το Netflix, για το Morning Show και άλλες σειρές και μοιραστήκαμε την αμοιβαία αγάπη μας για το Bridgerton, για το γεγονός πώς είμαστε και οι δύο ΧΧΧΧ ετών και happily single αλλά και για τα καλοκαιρινά της σχέδια που συμπεριλαμβάνουν –α όλα πάνε καλά με την πανδημία- και την Ελλάδα και φυσικά την μεταξύ μας συνάντηση. Κάπου εκεί έπρεπε ωστόσο να ολοκληρώσουμε και έτσι της έκανα την τελευταία μου ερώτηση: Θα έκανες κάτι διαφορετικό αν η Shira έπρεπε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί;

ANGELA LEVIN SHIRA HAAS CRITICS CHOICE 2

«Δεν θα άλλαζα τίποτα στο μακιγιάζ εκτός από την τεχνική στην εφαρμογή της βάσης. Όταν τα κορίτσια μου περπατούν στο κόκκινο χαλί δεν τις ξαναβλέπω για όλο το βράδυ. Τους φτιάχνω λοιπόν ένα kit για να κάνουν το ρετούς τους με κραγιόν, κονσίλερ, ένα ρουζ αλλά φροντίζω να δημιουργήσω τη σωστή βάση που θα παραμείνει αναλλοίωτη σε όσα πάρτι και αν πάνε μετά την απονομή. Αυτό θα έκανα λοιπόν, το Layering στη βάση της και το kit. Δεν θα άλλαζα το μακιγιάζ, ήταν υπέροχη» μου είπε και με κάλυψε πλήρως. Ανανεώσαμε λοιπόν το ραντεβού μας για τα Όσκαρ (έχουμε να πούμε πολλά) και αποχαιρετηθήκαμε με ένα bye bye darling! Angela you are amazing, as always, thank you!

*οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της Angela και από το Instagram της.

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Fiona Stiles μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στις Χρυσές Σφαίρες


Πηγή