Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Summer essentials! 10 δροσερά, mini αρώματα για την τσάντα σου

Το να έχουμε μαζί μας όλα όσα θα θέλαμε κάθε μέρα είναι αδύνατον. Καμία τσάντα δεν μπορεί να χωρέσει όσα θεωρεί η κάθε μία μας απαραίτητα αν δεν είναι σε μέγεθος sac voyage!

Εδώ τα κορίτσια της μόδας σου μιλούν για τις μεγάλες τσάντες

Σε έναν τέλειο κόσμο…

Σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε όλες ένα τσαντάκι σαν του Sport Billy και από μέσα του θα βγάζαμε αποσμητικά, αρώματα, ισιωτικά, λακ και όλο μας το μπουντουάρ.

via GIPHY

Ο κόσμος όμως δεν είναι τέλειος και το τσαντάκι του Sport Billy δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως προϊόντα που μπορούν να μας «σώσουν» on the go και να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Δες εδώ μερικά multi-tasking προϊόντα

Τα απαραίτητα

Είναι τα essentials, τα απαραίτητα δηλαδή και σήμερα θα μιλήσουμε για τα καλοκαιρινά, summer essentials (υπάρχουν και winter και autumn και spring). Είναι τα multitasking προϊόντα όπως τα lip & cheek αλλά και τα πρακτικά όπως τα mini αρώματα!

via GIPHY

Τα mini αρώματα είναι xs εκδόσεις των αγαπημένων μας αρωμάτων και για σήμερα είπαμε να συγκεντρώσουμε σε μία gallery τα πιο sexy, fresh και τέλεια για τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες.

Είναι σε μορφή roller ή spray, χωρούν ακόμα και στο πιο μικροσκοπικό, βραδινό τσαντάκι και μπορείς να τα έχεις μαζί σου παντού και πάντα.

Αν έχεις όρεξη να δεις ακόμα περισσότερα αρώματα ρίξε μία ματιά εδώ.


Πηγή