Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

SUMMER HAIR ALERT: Αυτή είναι η καλοκαιρινή αλλαγή που θα σε ανανεώσει!

Το τέλος κάθε εποχής και η αρχή μίας νέας, σηματοδοτεί κατά κάποιον τρόπο και έναν κύκλο της ζωής ο οποίος ολοκληρώθηκε και έναν νέο που τώρα ξεκινά να σχηματίζεται. Η επιστήμη της ψυχολογίας μάλιστα, υποστηρίζει πως οι γυναίκες συνηθίζουν να εκφράζουν αυτή τη «μετάβαση» από το ένα στάδιο στο άλλο, πραγματοποιώντας μία έστω και μικρή αλλαγή στην εμφάνισή τους. Κάποιες αρχίζουν να πειραματίζονται λίγο παραπάνω με το στυλ τους δοκιμάζοντας πιο πειραματικά outfit, άλλες «παίζουν» με το μακιγιάζ τους, εμπλουτίζοντας την παλέτα του προσώπου τους με νέες αποχρώσεις που «κουμπώνουν» καλύτερα με τα νέα δεδομένα και οι πιο τολμηρές, δεν διστάζουν να πειράξουν τα μαλλιά τους αλλάζοντάς τους κούρεμα, ακόμη και χρώμα.

Οφείλω να ομολογήσω πως εγώ ανήκω ξεκάθαρα στην τελευταία κατηγορία. Μία αλλαγή στην κόμη μου, είναι η ιεροτελεστία η οποία θα «ανεβάσει» αναμφίβολα τη διάθεση, άρα και την αυτοπεποίθησή μου. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που παρασυρμένη από τη φάση «end of an era» που βιώνω, το έχω παρακάνει χωρίς να μπορώ μετά να το πάρω πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που έκτοτε, χρησιμοποιώ μόνο τις αγαπημένες μου φαντεζί χρωμόμασκες της σειράς Hairmony από τα ελληνικά Dalon Cosmetics, τις οποίες εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια και φεύγουν με λίγα μόνο λουσίματα! Δεν έχει σημασία αν το στυλ σου είναι κλασικό ή μοντέρνο, η Dalon έχει προνοήσει για όλα τα κορίτσια εκεί έξω και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάποιο χρώμα που να αντανακλά απόλυτα τη μοναδικότητα του χαρακτήρα σου!

Για παράδειγμα, αν το στυλ σου είναι πιο ανατρεπτικό και grunge, μία είναι η απόχρωση με την οποία θα «κολλήσεις» και αυτή δεν είναι άλλη από την Color Hair Mask Blue! Παρότι είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική με όσα σκευάσματα υπόσχονται ένα πλούσιο και «βαθύ» μπλε, η συγκεκριμένη είναι η μόνη που όντως κατάφερε να με αφήσει ικανοποιημένη. Αν, πάλι, το ντύσιμό και η ιδιοσυγκρασία σου «παίζει» σε πιο ρομαντικούς τόνους, το Color Hair Mask Purple είναι η dreamy απόχρωση με την οποία θα αποκτήσεις το πιο girly και χαριτωμένο αποτέλεσμα! Το τελευταίο επίσης extreme χρώμα, είναι το Color Hair Mask Red, το οποίο υπόσχεται να φέρει στην επιφάνεια το πιο φλογερό ταπεραμέντο σου, ό,τι πρέπει δηλαδή για τους εξίσου «καυτούς» μήνες που θα ακολουθήσουν.

0009999

Για σένα τώρα, που θέλεις να κολυμπάς σε πιο «ρηχές» θάλασσες και όλα τα παραπάνω είναι λίγο… too much, μπορείς να διαλέξεις μία από τις δύο ξεχωριστές αποχρώσεις, τη Color Hair Mask Copper και τη Color Hair Mask Brown, οι οποίες θα χαρίσουν ένα επιπλέον boost λάμψης στο χρώμα σου, με το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάντα. Σε κάθε περίπτωση, είτε αποφασίσεις να κάνεις μία μικρή, είτε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, όλες οι νέες χρωμομάσκες της Dalon είναι εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά που αποτρέπουν το φριζάρισμα και χαρίζουν την απαραίτητη θρέψη, ενυδάτωση και αναδόμηση που θα έχει ανάγκη η τρίχα σου, η οποία σε λίγο καιρό θα είναι εξαιρετικά αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη από τα συνεχόμενα μπάνια στη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, θα διαπιστώσεις πως τα μαλλιά σου θα έχουν μία πολύ διαφορετική, μαλακή υφή και μία όψη στα αλήθεια ακαταμάχητη!

akamatxhth

Το καλύτερο βέβαια δεν στο είπα ακόμη! Μπορεί οι χρωμομάσκες μαλλιών να δίνουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεσαι κάποιον επαγγελματία για να τις εφαρμόσεις. Θα φορέσεις απλά ένα ζευγάρι γάντια για να προστατεύσεις τα χέρια σου, θα βρέξεις καλά τα μαλλιά σου και έπειτα θα εφαρμόσεις μία ποσότητα την οποία θα αφήσεις 5 με 10 λεπτά, ώστε να δράσει καλά. Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείς απλά να αποφύγεις το λούσιμο και να απλώσεις τη χρωμόμασκα κατευθείαν σε στεγνά μαλλιά για 20 με 25 λεπτά αυτή τη φορά. Και στις δύο περιπτώσεις, θα αφαιρέσεις τη χρωμόμασκα με άφθονο νερό και κάνοντας συγχρόνως ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι σου, για να είσαι σίγουρη πως δεν θα μείνει κάποιο υπόλειμμα πάνω.

Κλείνοντας, να είσαι σίγουρη πως οι υπέροχες χρωμομάσκες της Dalon, είναι ο πιο ασφαλής και σύντομος τρόπος, ώστε να «καλωσορίσεις» με μία αλλαγή το φετινό καλοκαίρι. Τρία με τέσσερα λουσίματα και το αποτέλεσμα θα αρχίσει να υποχωρεί. Μετά είναι στο χέρι σου αν θα το συντηρήσεις ή όχι. Εγώ πάλι πιστεύω πως, όπως συνέβη και με εμένα, έτσι και εσύ θα το καθιερώσεις ως το αγαπημένο σου beauty product, που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα!

Επισκέψου τα Dalon Cosmetics στο Facebook και το Instagram για να μάθεις περισσότερα!

 




Πηγή