Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Summer Nudes! Τα καλοκαιρινά, nude κραγιόν που πάνε σε όλες

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά σήμερα είναι η τελευταία Τρίτη του Ιουλίου! Ο μήνας των διακοπών και της χαλάρωσης, του φλερτ και της βουτιάς, των κοκτέιλ και της βόλτας, πλησιάζει!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για αυτό εδώ και καιρό όπως ξέρεις. Σου έχουμε μιλήσει για αντηλιακά, για μαυριστικά, για ενυδατικά προϊόντα σώματος, προσώπου και μαλλιών…

Φυσικά δεν έχουμε παραλείψει το μακιγιάζ αλλά περιμέναμε την τελευταία στιγμή για το καλύτερο: Τα nude κραγιόν. Βλέπεις, είναι ό, τι πιο sexy μπορείς να φορέσεις τα βράδια στο νησί!

Ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ, κάνει τα χείλη σου σαγηνευτικά και δεν χρειάζεσαι καν καθρέφτη για να το ανανεώσεις. Το nude όμως είναι… «δύσκολο».

via GIPHY

Αν είσαι καστανή, εδώ έχουμε μακιγιάζ για εσένα

Το σωστό nude

Η λάθος απόχρωση μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολύ διαφορετική από ότι νόμιζες και αυτό –εννοείται- δεν το θέλουμε με τίποτα!

Γι᾽αυτό αποφασίσαμε να σου «χαρίσουμε» σε μία gallery, όχι 1 και 2 αλλά 15 καλοκαιρινά nude κραγιόν, σε αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες!

Είτε μαυρίζεις πολύ, είτε δεν μαυρίζεις καθόλου, είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, παρακάτω θα βρεις το κραγιόν που φτιάχτηκε για εσένα! Πώς είμαστε τόσο σίγουρες; Ερμ… Προφανώς και τα δοκιμάσαμε πριν σου τα προτείνουμε.

via GIPHY

Είναι κρεμώδη, σταθερά, ακαταμάχητα και θα γίνουν το απόλυτο must have του καλοκαιρινού σου μακιγιάζ. Κάνε λοιπόν ένα scroll, δες τα όλα και βάλε αυτό που θέλεις στη λίστα με τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, πριν από τις διακοπές!

Εδώ θα δεις πώς μπορείς να αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου για να μην λιώσουν


Πηγή