Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Sunday nailspiration! Λίγη έμπνευση για το μανικιούρ σου αυτή την Κυριακή

Το Sunday Nailspiration είχε σταματήσει για λίγο καιρό γιατί είχαμε τα fashion week και  ψάχναμε για άλλη έμπνευση στο instagram… καταλαβαίνεις! Έχοντας όμως επιστρέψει (για λίγο) στη βάση μας και με τεράστια ανάγκη για χαλάρωση, τα δάχτυλά μας μας οδήγησαν σε ατελείωτο scrolling!

Το να κοιτάζεις άλλωστε μανικιούρ στο Instagram είναι κάτι το χαλαρωτικό όπως σου έχουμε πει. Με το κεφάλι μας γεμάτο εικόνες, ακόμα fresh από τους δρόμους της Νέας Υόρκης λοιπόν, πιάσαμε τους εαυτούς μας να ψάχνουν πιο edgy σχέδια.

Τα screen shots που κρατήσαμε ήταν πολλά, συγκεκριμένα ήταν πάνω από πενήντα και όπως αντιλαμβάνεσαι έπρεπε να μικρύνουμε τον αριθμό για να φτιάξουμε μία σωστή gallery από την οποία θα μπορέσεις να αντλήσεις έμπνευση!

Διαλέξαμε λοιπόν τα δέκα καλύτερα από όσα είδαμε αυτή την εβδομάδα και θα τα βρεις με τη σειρά σου παρακάτω. Έχουμε σχέδια για ρομαντικά, edgy, fashionable και κλασικά κορίτσια! Έχουμε σχέδια για experts στο DIY ή και για αρχάριες!

Με λίγα λόγια, έχουμε ένα μανικιούρ για κάθε γούστο και ικανότητες και χωρίς να μακρηγορούμε περισσότερο, σε καλούμε να τα δεις όλα και να πάρεις λίγη έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου όσο πίνεις τον απογευματινό σου καφέ. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από το 1954

 


Πηγή