Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Sunday Nailspiration! Μία ακόμη Κυριακή με 20 nail art για να χαζέψεις

Καραντίνα ημέρα #9586948: Νομίζω πως είναι Κυριακή αλλά δεν παίρνω και όρκο. Σύμφωνα με την to do list mου, σήμερα είναι η μέρα που θα καθαρίσω τους αρμούς από τα πλακάκια με χλωρίνη και οδοντόβουρτσα οπότε μάλλον είναι Κυριακή και χθες υποτίθεται πως έπρεπε να φτιάξω τα νύχια μου. Δεν το έκανα… έκανα μπάνιο τον σκύλο μου γιατί είχε γεμίσει λάσπες και αυτό το task κράτησε όλη την ημέρα. Θα τα φτιάξω όμως σήμερα…

Θα βγάλω λίμες, ξυλάκια, ασετόν και λαδάκια και θα πιάσω δουλειά… σίγουρα θα το χρειάζονται τα νύχια μου όταν πια θα έχω τελειώσει με την οδοντόβουρτσα και τη χλωρίνη. Δεν θα προσπαθήσω όμως να σου κρυφτώ… πλήττω! Δεν θέλω να φτιάξω τα νύχια μου. πρέπει όμως να τα διατηρήσω αφού έχω να τα φάω ένα μήνα λόγω του κορονοϊού και είναι η πρώτη φορά που τα χέρια μου βρίσκονται σε τόσο νορμάλ κατάσταση.

Για να δώσω στον εαυτό μου λοιπόν κίνητρο, μπήκα στο instagram και έκανα… ό, τι θα έκανα και χωρίς να αναζητώ κίνητρο: Χάζεψα μανικιούρ όσο έπινα καφέ. Με τον εγκλεισμό, οι nail artists έχουν πάθει δημιουργικό ντελίριο και οι νέες αναρτήσεις είναι όχι χιλιάδες… ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! Κράτησα λοιπόν τα απαραίτητα screenshots και κάπως φτάσαμε ως εδώ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις το nailspiration μου για αυτή την Κυριακή και ελπίζω να εμπνεύσει και εσένα. Φτιάξε έναν απογευματινό καφέ ή βάλε ένα ποτήρι κρασί (η ώρα δεν παίζει ρόλο στην καραντίνα) και δες τα 20 nail art του Sunday Nailspiration!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πως θα φτιάξεις πανεύκολα αυτό το nail art


Πηγή