Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Sunday Nailspiration! 20 nail art για να χαζέψεις με τον πρωινό σου καφέ

Καραντίνα ημέρα #123761 (ποιος μετράει πιά) και η μέρα είναι ηλιόλουστη. Με μεγάλη μου θλίψη παραδέχομαι πως, μόλις είδα τον ήλιο, σκέφτηκα να βάλω πλυντήριο. Ναι, πλυντήριο. Έφτιαξα πρώτα όμως έναν καφέ και έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει νύχια στο Instagram, σα να ήταν μία οποιαδήποτε Κυριακή…

Κοιτάζοντας (και κρατώντας screenshots) τα όμορφα σχέδια παρατήρησα και τα δικά μου νύχια που κανονικά τρώω με μανία. Όσο καιρό είμαστε σε καραντίνα όμως δεν τα τρώω και κουτσά στραβά έχω αποκτήσει μανικιούρ! Ο δρόμος για τα όμορφα χέρια μετά από δεκαετίες κακοποίησης είναι μακρύς αλλά, για τώρα, ίσως και να μπορέσω να αντιγράψω κάποιο από τα απλά σχέδια.

Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σου τα μανικιούρ που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση και να σου δώσω ξανά, μετά από καιρό, λίγη Sunday Nailspiration! Θα ήθελα λοιπόν να κλείσεις την τηλεόραση, να φτιάξεις έναν ακόμα καφέ (μη δίνεις σημασία στο Balenciaga ποτήρι, το έβαλα γιατί είναι φάνσι) και να δεις αυτά τα νύχια που σου ετοίμασα.

Δεν είναι δέκα αλλά είκοσι πραγματικά πανέμορφα σχέδια που για λίγο ίσως να σε κάνουν να ξεχάσεις πως αυτή η Κυριακή είναι σε καραντίνα και να νιώσεις όπως άλλες Κυριακές, τότε που κοίταζες το Sunday Nailspiration για να περάσει η ώρα πριν βγεις για την Κυριακάτικη βόλτα.

Θα έρθει και αυτή η στιγμή και αν με δεις στο δρόμο πολύ πιθανό να με περάσεις για τρελή γιατί θα σου δείχνω τα νύχια μου και θα απαιτώ το like σου. Εντάξει, μπορεί από τη χαρά μου που θα δω άνθρωπο να σε αγκαλιάσω κιόλας αλλά τότε θα είμασταν όλοι τρελοί. Εμπρός λοιπόν, ρίξε μία ματιά στη gallery που σου ετοίμασα!

Διάβασε ακόμα: 7 fresh κουρέματα για να ανανεωθείς μόλις τελειώσει η καραντίνα

 


Πηγή