Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Sunkissed! 10 μπρόνζερ για να αποκτήσεις άμεσα ηλιοκαμένη όψη

Σήμερα έκανε κρύο αλλά ο ήλιος έλαμπε. Πάνω λοιπόν που θέλαμε να στείλουμε μήνυμα 6 και να καθίσουμε σε κάποιο πάρκο για φωτοσύνθεση, δεν μπορούσαμε ακριβώς να το κάνουμε γιατί… κρύο. Δεν αγχωθήκαμε ωστόσο γιατί συμβαίνουν 2 ωραία πράγματα παράλληλα: 1) Ο καιρός θα φτιάξει και θα ζεστάνει από την επόμενη εβδομάδα και 2) Υπάρχουν τα μπρονζερ μέχρι να μαυρίσουμε!

Όπως κατάλαβες από τον τίτλο αυτού του θέματος, σήμερα θα σου δείξουμε τα δέκα μπρόνζερ που μπορείς να φορέσεις για ένα sunkissed αποτέλεσμα μέχρι να μαυρίσεις. Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι… «Πώς θα βάλω μπρόνζερ επάνω σε ΤΟΣΟ λευκή επιδερμίδα!;» δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείς αν ακολουθήσεις τις απλές συμβουλές μας και δεις τις προτάσεις μας.

Πρώτα από όλα πρέπει να διαλέξεις ένα μπρόνζερ που δεν «φωνάζει» καλοκαίρι αλλά είναι διακριτικό. Μπορείς να διαλέξεις κάτι ματ ή με ελαφριά ιριδίζοντα στοιχεία, η υφή δεν παίζει τόσο ρόλο όσο η απόχρωση. Αν έχεις θερμή επιδερμίδα οι μελένιες αποχρώσεις και οι αποχρώσεις του κακάο είναι ό, τι πρέπει. Αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα τότε ψάχνεις αποχρώσεις του καφέ (latte).

Κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάσαι είναι η τοποθέτηση και ο ένας κανόνας του μπρόνζερ είναι: Δεν το βάζουμε παντού! Η επιδερμίδα μας δεν αποκτά ένα μαυρισμένοι χρώμα παντού αλλά σε σημεία που «βλέπει» περισσότερο ο ήλιος. Ποια είναι αυτά; Η μύτη, το μέτωπο και το ψηλότερο μέρος των ζυγωματικών σου.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις μπρόνζερ που είναι ιδανικά για τις μεσογειακές αλλά ακόμα λευκές επιδερμίδες μας και μπορείς να ξεκινήσεις να τα φοράς τώρα και να συνεχίσεις μέχρι να τα τελειώσεις… Μέχρι τον Ιούνιο δηλαδή. Κάνε ένα scroll, ρίξε μία ματιά και διάλεξε ποιο θα βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι!

Διάβασε ακόμα: 10 μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά σε όλες

 


Πηγή