Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

#SunkissedHair είναι η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα λατρέψεις

Το χρώμα των μαλλιών είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ. Είμαστε σε ένα μόνιμο φλερτ με τις αλλαγές και τις νέες τάσεις και, παρ’ όλο που δεν κάνουμε όσα θα θέλαμε (δεν γίνεται κιόλας), δεν χορταίνουμε να βλέπουμε όμορφα χρώματα, κυρίως τώρα το καλοκαίρι. Η νεότερη λοιπόν τάση στο χρώμα μας έχει απλά ξετρελάνει αν μη τι άλλο με το όνομά της: #SunkissedHair!

Είναι τα μαλλιά που τα έχει «φιλήσει» ο ήλιος και έχουν ανοίξει λίγο, φωτίζοντας όλο μας το πρόσωπο. Είναι αυτό ακριβώς που συνέβαινε στα μαλλιά μας όταν είμασταν μικρές! Άνοιγαν μετά από τις ατελείωτες ώρες στη θάλασσα και τον ήλιο και αποκτούσαν τις πιο φυσικές, κολακευτικές ανταύγειες ever! Αυτή η επιστροφή στη φυσικότητα είναι λοιπόν τάση φέτος και θέλει τα μαλλιά με χρώματα φυσικά και απλά λαχταριστά.

Το καλύτερο μάλιστα είναι ότι τα συγκεκριμένα μαλλιά δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα και συντήρηση με πολλά ραντεβού στο κομμωτήριο. Αφού οι ανταύγειες γίνονται με balayage και σε πολύ κοντινό τόνο με το φυσικό μας χρώμα, μπορούμε να παρατείνουμε το διάστημα ανάμεσα στα ραντεβού μας όσο θέλουμε! Ας μην μακρηγορούμε όμως περισσότερο. Σπεύσε στην παρακάτω gallery Για να δεις τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα #SunkissedHair και να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots!

Διάβασε ακόμα: Coconut lover! Με αυτά τα προϊόντα θα μυρίζεις καλοκαίρι από την κορυφή ως τα νύχια


Πηγή