Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Sunscreen rules! 7 σημεία στα οποία ξεχνάς να απλώσεις το αντηλιακό σου

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά παρά το γεγονός ότι ακόμα βρισκόμαστε στον Μάιο. Οι ζέστες αποφάσισαν να μας «επισκεφθούν» από νωρίς φέτος και εμείς είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμες να κάνουμε τις πρώτες βουτιές μας και να φορέσουμε τα hot shorts & καλοκαιρινά φορέματά μας.

Κι εσύ σε τέτοιο mood δεν είσαι; Τότε, είσαι πολύ φίλη μας. Μόνο που… από την πολλή χαρά που σε έχει συνεπάρει δεν θα πρέπει να ξεχάσεις το SOS beauty item του καλοκαιριού: το αντηλιακό σου. Για την ακρίβεια, ξέρουμε πως είσαι σχολαστικό κορίτσι και το φοράς σε κάθε εξόρμηση στην παραλία ή στην πόλη.

Ωστόσο, πάνω στη βιασύνη σου ή από αμέλεια ξεχνάς κάποια «κρυφά» σημεία του σώματος και του προσώπου σου, τα οποία παθαίνουν έγκαυμα για πλάκα. Δεν είναι μόνο το πρόσωπο καθ’ αυτό ή το πόδια και τα χέρια που θέλουν επάλειψη με αντηλιακό. Δεν χρειάζονται προστασία μόνο οι μεγάλες επιφάνειες του δέρματός σου.

Και για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε, κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery! Έχουμε συγκεντρώσει τα επτά σημεία-φωτιά που σχεδόν πάντα ξεχνάς να επαλείψεις με αντηλιακό. Και μετά… τρέχεις και δεν φτάνεις. Το φανταζόμαστε!

Διάβασε ακόμα: Βιταμίνη Κ: Ο απόλυτος skincare «σύμμαχος» για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων


Πηγή