Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Super hot τα καλοσχηματισμένα και πλούσια φρύδια – Beauty Inspo η Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», και στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα μαζί με τους Άρη Καβατζίκη και Γιώργο Κρικοριάν.

Σήμερα, η δημοσιογράφος έκανε μια ultra chic εμφάνιση με το beauty look της και δη τα κομψά φρύδια της να κάνουν τη διαφορά και να μας δίνουν το beauty inspo του φθινοπώρου.

Δέσποινα Καμπούρη: Το κομψό beauty look της στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη»

Το beauty look της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη εμφανίστηκε σήμερα on air με σατέν two pieces σε bronze απόχρωση, μαλλιά σε μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της- δια χειρός Μιράντας Τσάκωνα-  κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις.

Τη διαφορά στο πρόσωπό της, ωστόσο, έκαναν τα καλοσχηματισμένα φρύδια της, τα οποία ανέδειξαν και το make up look της.

Η Δέσποινα έχει «γεμάτα» φρύδια ακολουθώντας την τάση των τελευταίων χρόνων που θέλει τα φρύδια να είναι bold και πλούσια. Και η αλήθεια είναι πως χωρίς καλοσχηματισμένα φρύδια… όλο το μακιγιάζ μπορεί να καταλήξει να μην είναι και τόσο κολακευτικό.

Βλέπεις, τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου, είναι αυτά που μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα ή να το «κρύψουν». Είναι αυτά που μπορούν να αναδείξουν το μακιγιάζ ή να το κάνουν να δείχνει αδιάφορο.

despina kampouri

Tips για τέλεια φρύδια

Πώς θα αποκτήσεις, λοιπόν, κι εσύ τέλεια φρύδια; Ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

#1 Μην πειραματίζεσαι μόνη σου με το σχήμα τους

Η brow artist είναι ο άνθρωπός σου! Μην κάνεις μόνη σου πειραματισμούς και μην αφαιρείς τριχούλες από τα φρύδια σου, γιατί υπάρχει η περίπτωση να κάνεις λάθος και… μετά να κλαις.

#2 Φρόντισέ τα με καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πράγμα που σημαίνει ότι θα θρέψει τα φρύδια σου και θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο πυκνά. Βάλε μερικές σταγόνες, λοιπόν, στα δάχτυλά σου και άπλωσέ το στα φρύδια σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Σε έναν μήνα θα δεις μεγάλη διαφορά.

#3 Κάνε ντεμακιγιάζ

Δεν χρειάζονται μόνο το πρόσωπο και τα μάτια σου καλό και σχολαστικό ντεμακιγιάζ. Το έχουν ανάγκη και τα φρύδια σου. Κι αυτό, γιατί αν δεν κάνεις καλό ντεμακιγιάζ επηρεάζεται η ανάπτυξη των τριχών. Όπως, λοιπόν, αφαιρείς το make up από όλο το πρόσωπό σου, κάνε το ίδιο και στα φρύδια σου.

#4 «Γέμισέ» τα με ένα μολύβι φρυδιών

Αν θέλεις να… επέμβεις στο σχήμα τους και να τα κάνεις ακόμα πιο πλούσια, έχε πάντα στο νεσεσέρ σου ένα μολύβι φρυδιών. Γέμισε τα κενά, σχημάτισε καλύτερα την αρχή και το τέλος τους και θα έχεις τα πιο όμορφα φρύδια ever!

Μη φύγεις! Στην gallery έχω για εσένα μολύβια φρυδιών για να διαλέξεις!

outfit kampouri

FYI: Το outfit της Δέσποινας Καμπούρη είναι FRNCH, σε styling Πωλίνας Λάμπογλου. 


Πηγή