Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Tα αγαπημένα μας κόκκινα κραγιόν για ένα glam μακιγιάζ!

Αν ένα χρώμα χαρακτηρίζει – ή επιβάλλεται- αυτή την εορταστική περίοδο (επομένως και τα γιορτινά looks μας) είναι σίγουρα το κόκκινο. Μετά λοιπόν, το κόκκινο μανικιούρ (θυμίσου εδώ τα ωραιότερα κόκκινα βερνίκια αλλά και cool σχέδια που μπορείς να κάνεις) ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση ματ και στο μακιγιάζ σου, φορώντας κόκκινο κραγιόν!

Μια μόνο κίνηση αρκεί για να κάνεις τη διαφορά και να προσελκύσεις τα βλέμματα όλων στα χείλη σου, αποφεύγοντας οποιαδήποτε άλλη υπερβολή στο μακιγιάζ σου. Άλλωστε, ένας από τους πιο συνηθισμένους συνδυασμούς που βλέπουμε στα catwalks είναι κόκκινα χείλη και σχεδόν no makeup επιδερμίδα.

Και κάπως έτσι, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και εντοπίσαμε 20 κραγιόν σε κόκκινες αποχρώσεις για κάθε budget και τόνο επιδερμίδας. Εξάλλου, μη ξεχνάς πως υπάρχει ένα κόκκινο για κάθε γυναίκα! Τι περιμένεις, λοιπόν, ανακάλυψέ το!

1. Κραγιόν με απόλυτα ματ υφή της Inglot στην απόχρωση 429. Μεγάλη διάρκεια και λείο, ματ ομοιόμορφο φινίρισμα.

2. Το νέο Shine Lipstick στην απόχρωση Baroque Red του οίκου Dolce&Gabbana από την ομώνυμη συλλογή Baroque Night Out, είναι ένα ημιδιάφανο κόκκινο κραγιόν με ιριδίζουσες χρυσές όψεις, που χαρίζει μια λαμπερή εορταστική εμφάνιση μέσα από κλασσικές αποχρώσεις.

3. Color Sensational Creamy Mattes Lipstick της Maybelline New York στην απόχρωση Siren in Scarlet. Υπέροχο κόκκινο ματ χρώμα και super σύνθεση που δεν τραβάει τα χείλη.

4. Υγρό κραγιόν για ακαταμάχητη λάμψη στα χείλη Vernis à Lèvres Vinyl Cream στην απόχρωση Νο 406 του οίκου Yves Saint Laurent.

5. Το νέο Tom Ford Lip Contour Duo είναι ένα καινοτόμο προϊόν που αποτελείται από δυο άκρες , η μια λεπτή και κομψή για να τονίζει το σχήμα των χειλιών και η άλλη για πλήρη κάλυψη. Εμείς επιλέξαμε την Secret Escort απόχρωση (ένα φωτεινό κόκκινο).

 bibi 02 copy copy

6. Κι αν ψάχνεις για ένα σκούρο κόκκινο-καφέ κραγιόν, τότε το Artist Rouge της Make Up For Ever στην απόχρωση C406 – Rouge brun είναι αυτό που ζητάς!

7. Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick της Estee Lauder στην απόχρωση Drop Dead Red. Περιέχει μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα με ένα εντυπωσιακό, φωτεινό αποτέλεσμα.

8. Vice Lipstick της Urban Decay σε κρεμώδη υφή και στην απόχρωση Spiderweb. Κι αν ψάχνεις για ακόμη πιο φωτεινή κόκκινη απόχρωση ή διαφορετική υφή (ματ, μεταλλιζέ, διάφανη κλπ) τότε πρέπει να σε ενημερώσω πως τα νέα κραγιόν του brand κυκλοφορούν σε σε 100 διαφορετικές αποχρώσεις και 6 υφές, η μία πιο προκλητική από την άλλη.

9. Κραγιόν Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe στην απόχρωση Ruby Red. Η αυθεντική και αγαπημένη απόχρωση της Marilyn, τολμηρή, έντονη και εμπνευσμένη από τα κόκκινα χείλη του beauty icon.

10. Color Riche Gold Obsession της L’Oreal Paris στην απόχρωση CP40 Rouge. Στη σύνθεσή του, εκτός από τα πολύτιμα έλαια και τα έντονα χρωστικά στοιχεία περιέχει μικροσωματίδια επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων!

 

bibi 03

11. Rouge Allure Ink του οίκου Chanel στην απόχρωση 148 Libéré. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια σειρά υγρών κραγιόν του γαλλικού οίκου, που δε γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητη!

12. Be Legendary Lipstick της Smashbox με κρεμώδη υφή και στην απόχρωση Right On Red. Με βελούδινη υφή απλώνεται πανευκολα και όταν στεγνώνει τα χείλη συνεχίζουν να είναι ενυδατωμένα.

13. Κραγιόν από τη από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή Nutcracker Sweet της MAC στην απόχρωση So Good For You. Τόσο η ειδική συσκευασία, όσο και η ψυχρή κόκκινη απόχρωση θα σε ενθουσιάσει!

14. Pop Matte Lip Colour + Primer της Clinique στην απόχρωση Ruby Pop. Έχει διάρκεια 6 ώρες, χαρίζει έντονο ματ χρώμα για αστραφτερό αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση!

15. Melted Matte της Too Faced στην απόχρωση Lady Balls. Εφαρμόζεται τόσο εύκολα όσο ένα gloss, ενώ μόλις στεγνώσει αποκτά ένα σούπερ ματ αδιαφανές αποτέλεσμα.

bibi 04 copy

16. Κραγιόν από τη συλλογή Rouge Rouge της Shiseido στην απόχρωση Poppy. Βέβαια, μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε ολόκληρη τη συλλογή προκειμένου να ανακαλύψεις το κόκκινο που σου ταιριάζει!

17. Aristry Signature Color™ Light Up Lip Gloss της Amway στην απόχρωση real red. Το έξυπνο ενσωματωμένο καθρεφτάκι και το κομψό φωτάκι LED θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα signature makeup look!

18. The Ulti-matte Lipstick από τη νέα limited edition σειρά Dark Holiday της 3INA: Για να κάνεις το εορταστικό μακιγιάζ σου ακόμη πιο ιδιαίτερο!

19. Lip Magnet του οίκου Giorgio Armani στην απόχρωση Scarlatto. Με εξαιρετικά φία υφή, μοναδική ανάλαφρη αίσθηση, αλλά ακι έντονο χρώμα τα νέα υγρά κραγιόν του οίκου γίνονται ένα με τα χείλη, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, που παραμένει απόλυτα σταθερό.

20. L’Absolu Rouge της Lancôme στην απόχρωση 132 Caprice. Στην ουσία πρόκειται για ένα φλογερό κλασικό κόκκινο της Lancôme που μαγνητίζει και εκπέμεπει θηλυκότητα.

 

 


Πηγή