Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Tα nude nails που απλά θα θες να κάνεις ξανά και ξανά

Δεν είμαι beauty editor αλλά μπορώ να σου μιλώ επί ώρες για τα nude nails. Πλέον είμαστε in a beauty relationship καθώς είναι σπάνιες οι φορές που δε θα με δεις με nude μανικιούρ. Το κόκκινο μοιάζει σχεδόν άπιαστη ιδέα για εμένα. Το ότι προτιμώ όμως να έχω απαλή απόχρωση στα νύχια μου δεν πρέπει να σε κάνει να σκέφτεσαι πως φαίνονται και… βαρετά. Μία βάση σε αυτήν την απόχρωση μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείς με διάφορα σχέδια. Από ένα απλό ”γαλλικό μανικιούρ” στο οποίο θα απουσιάζει απλά η κλασσική γαλακτερή βάση μέχρι και γραμμές από neon αποχρώσεις. 

Το nude μανικιούρ εξυπηρετεί εσένα που θες να έχεις συνεχώς νύχια περιποιημένα και να ταιριάζουν με ό,τι φοράς. Επίσης, ακόμη και αν το χρώμα «κατέβει» αρκετά (κάποια ξέχασε ξανά το ραντεβού της για μανικιούρ) τα νύχια σου θα φαίνονται περιποιημένα. Η nude απόχρωση δε διαφέρει πολύ από την φυσική του νυχιού σου. 

Στην παρακάτω gallery σου έχω διάφορες προτάσεις για να σε πείσω πως τα nude nails δε θα είναι ποτέ μα ποτέ… βαρετά. Welcome to my nude nail world!

Διάβασε και αυτό:

15 ιδέες μανικιούρ για να μπεις σε ανοιξιάτικο mood

Γρήγορος και έξυπνος οδηγός για τέλεια νύχια κάθε στιγμή


Πηγή