Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Tρελαινόμαστε με το καρέ της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice! 10 καρέ για να μπεις στον πειρασμό

Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε, η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει απαρνηθεί τα μακριά μαλλιά της. Να, όμως, που το έκανε φέτος και αποφάσισε να υιοθετήσει το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας. Για ποιο λέω; Μα, φυσικά, για το καρέ!

Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice έχει πλέον ένα μακρύ, καρέ κούρεμα, το οποίο είναι σκέτη… έμπνευση.

Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της στο The Voice

Το μακρύ καρέ της Έλενας Παπαρίζου

Στο The Voice, όπου και συμμετέχει ως coach-κριτής, έχεις δει την Έλενα Παπαρίζου με δύο εκδοχές του καρέ: με ολόισια μαλλιά με γυριστές άκρες προς τα μέσα και με χαλαρούς κυματισμούς.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Και με τα δύο χτενίσματα η τραγουδίστρια ήταν super chic είναι η αλήθεια. Άσε που ενθουσίασε πάρα πολλές followers της με το συγκεκριμένο κούρεμα.

Έτοιμη για καρέ;

Μπορώ να φανταστώ ότι έχοντας μακριά μαλλιά ίσως να δυσκολεύεσαι να τα αποχωριστείς και να υιοθετήσεις ένα καρέ κούρεμα. Το κούρεμα της Έλενας, όμως, είναι σε ένα μάκρος, που εσένα τη διστακτική θα σε κάνει πιο εύκολα να το τολμήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Είναι ένα μακρύ καρέ, που φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους, είναι συμμετρικό και σίγουρα θα αναδείξει τις γωνίες του προσώπου σου. Άσε που δεν θα θέλει και πολλά-πολλά όσον αφορά το hairstyling.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Για ρίξε μια ματιά και σε 10 καρέ κουρέματα που βρήκα για εσένα στην gallery και… είμαι σίγουρη πως δεν θα αργήσει το τηλεφώνημα για ραντεβού στο κομμωτήριο.




Πηγή