Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τα προβλήματα των γυναικών με μεγάλα οπίσθια

Τα προβλήματα των γυναικών με μεγάλα οπίσθια

Ας είμαστε ειλικρινείς! Για την γυναίκα όπως το μεγάλο στήθος έτσι και τα μεγάλα οπίσθια είναι προσόν. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι διασημότητες όπως η Meghan Trainor και η Kim Kardashian δεν χάνουν ευκαιρία για να τα αναδείξουν.

Όσο μεγάλο προσόν κι αν είναι όμως, μαζί με τα προνόμια δεν παύουν τα υπάρχουν και τα αναπόφευκτα προβλήματα. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα βάρη που συνεπάγονται με τα μεγάλα οπίσθια.

Ένα τζιν δεν είναι ποτέ άνετο

Είτε γιατί δεν μπορείτε να το φορέσετε άνετα είτε γιατί υπάρχει απλά ένα τεράστιο κενό στην μέση.

Όλες οι φούστες και τα φορέματα είναι κοντά από πίσω. Α! Και αυτή η στενή pencil φούστα που λατρεύετε είναι η πλέον ακατάλληλη για το γραφείο!

Ξεχάστε το πέρασμα μεταξύ των τραπεζιών στα εστιατόρια ή στους διαδρόμους των κινηματογράφων. Τα οπίσθιά σας είναι μια ανεξάρτητη οντότητα που δεν θέλετε να καταλήξει σε κανενός το πρόσωπο στην γύρω περιοχή.

Ποτέ δεν μπορείτε να καθίσετε και να βολευτείτε στα καθίσματα ενός αγώνα ποδοσφαίρου. Όσο για τα σκαμπό, ούτε λόγος. Δεν μπορείτε επίσης να καταλάβετε εκείνους που μοιράζονται ένα κάθισμα λεωφορείου για παράδειγμα.

Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι κινήσεις «δένουν με το σώμα σας». Ναι, τα οπίσθιά σας έχουν τη δική τους βαρυτική έλξη.

Κάθε φορά που φοράτε το αγαπημένο σας τύπου boyfriend τζιν είτε μοιάζετε με άστεγο είτε κάνετε μια πολύ καλή και κομψή εμφάνιση.

Τα οπίσθιά σας τρώνε το εσώρουχό σας «για πρωινό». Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσει.

Ομοίως, το τρέξιμο με σορτς είναι ένα όνειρο μεγάλης φαντασίας.

Το να βρείτε ένα χαριτωμένο μπικίνι είναι σχεδόν αδύνατο. Ευτυχώς που υπάρχει η επιλογή mix & match.

Οι σύντροφοί σας πάντα σας πιάνουν στα οπίσθια. Όχι ότι έχετε πρόβλημα μ’ αυτό αλλά τα κορίτσια να ξέρετε ότι χρειάζονται και αγάπη.

Πηγή: baby.gr