Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Tantouring: Η νέα τεχνική self-tanning προσώπου θα σε ενθουσιάσει

Υπάρχουν εκείνα τα κορίτσια που έχουν υπέροχη σταρένια επιδερμίδα και με λίγα μπάνια στη θάλασσα αμέσως αποκτούν τέλειο μαύρισμα. Είμαστε, όμως, και εμείς οι ολόλευκες που και δέκα ώρες να κάτσουμε κάτω από τον ήλιο δε θα πάρουμε ούτε ένα ανεπαίσθητο χρωματάκι. Κι αυτό είναι το παράπονό μας κάθε καλοκαίρι. Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το self-tanning και τα ανάλογα προϊόντα, όπως πολύ καλά γνωρίζεις.

Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, σίγουρα θα έχεις καταφύγει ή έστω θα έχεις κατά νου τη λύση ενός προϊόντος self-tan για να μη βγαίνεις σαν το γάλα στην ακτή. Λίγο πριν την εφαρμογή του, όμως, ξεκινούν μέσα στο μυαλό οι ανησυχίες και απορίες. Μήπως βγω στο τέλος πορτοκαλί ή με κάποια… μπαλώματα; Και ειδικά όταν πρόκειται για το πρόσωπο η ανησυχία και η δυσκολία είναι μεγαλύτερη. Μια νέα τεχνική self-tanning, όμως, έρχεται για να σου «λύσει τα χέρια» και να σου χαρίσει ένα τέλειο, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα: το tantouring.

Το tantouring είναι το κράμα του tanning σε συνδυασμό με το contouring και σημαίνει ότι χρησιμοποιείς το προϊόν self-tan προσώπου που ήδη έχεις και το απλώνεις κάνοντας contouring και δημιουργώντας τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις που θέλεις στο πρόσωπό σου. Αυτή η τεχνική σού δίνει το ελαφρύ και ορατό μαύρισμα που επιθυμείς, το οποίο, μάλιστα, διαρκεί περισσότερο από ό,τι αν χρησιμοποιούσες ένα bronzer ή μια σκουρόχρωμη πούδρα.

Προτού, όμως, ξεκινήσεις τη διαδικασία του αυτομαυρίσματος με την τεχνική tantouring, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες τι πρέπει να προσέξεις και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε μόνη σου στο σπίτι το δικό σου κραγιόν!


Πηγή