Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

#TartanNails aka νύχια με καρό μοτίβο – ό, τι πρέπει για τον χειμώνα

Το καρό είναι ένα μοτίβο, το οποίο όλες έχουμε τολμήσει και όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Ένα καρό πουκάμισο, ένα καρό κασκόλ, μία καρό φούστα, ακόμα και κάλτσες καρό υπάρχουν στα συρτάρια σου αν ψάξεις.

Το καρό βλέπεις είναι εύκολο και effortlessly chic γι’ αυτό το λατρεύουμε στα casual χειμερινά μας outfits. Μας αρέσει όμως και για τα νύχια μας. Όταν πλέον βαριόμαστε τα sweater nails και δεν θέλουμε να ξαναβάψουμε τα νύχια μας μπορντό, στρεφόμαστε στα tartan nails.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Blankets, Scarves & Gift Boxes (@tartanblanketco)

#FiligreeNails: Είναι το διπλό, περίτεχνο γαλλικό που έχουμε αγαπήσει

Οι πιθανοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και κάποιοι (βλ. Burberry) μπορούν να δώσουν και έναν πιο designer αέρα στο μανικιούρ μας. Το σημαντικότερο ωστόσο, είναι ότι τα καρό nail art πάνε με όλα και είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Το Σκωτσέζικο καρό

Και για να σου δώσω και μία πληροφορία που δεν ήξερες ίσως, το καρό ή αλλιώς ταρτάν, έχει τις ρίζες του στη Σκωτία. Εκεί, τα χρώματα και οι γραμμές του καρό συμβόλιζαν τις διαφορετικές οικογένειες και υπάρχουν χιλιάδες, διαφορετικά, καταγεγραμμένα μοτίβα ταρτάν.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Blankets, Scarves & Gift Boxes (@tartanblanketco)

Αφού λοιπόν καταστήσαμε σαφές πόσο πολύ αγαπάμε το καρό και μάθαμε λίγη από την ιστορία του, ώρα να κάνεις το scroll σου και να δεις τα 10 nail art που ετοιμάσαμε για εσένα. Θα σου αρέσουν όλα, είμαστε σίγουρες.

Lazy Sunday: 10 nail art για να χαζέψεις όσο πίνεις τον καφέ σου




Πηγή