Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τέσσερα μυστικά για υπέροχα χείλη

Τέσσερα μυστικά για υπέροχα χείλη

Tips για ενυδάτωση και προστασία

Τα υπέροχα και απαλά χείλη είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα, αφού αποτελούν ένα βασικό χαρακτηριστικό της εικόνας μας. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα φροντίζετε, να τα ενυδατώνετε και να τα περιποιείστε όπως και κάθε άλλο σημείο του προσώπου σας, αλλά και ολόκληρου του σώματος σας.

Ακολουθήστε λοιπόν τις παρακάτω απλές συμβουλές και διατηρήστε τα χείλη σας απαλά, όμορφα και ζουμερά.

1. Αποφύγετε να γλείφετε και να δαγκώνετε τα χείλη, διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να τα αφυδατώνετε και να τα κάνετε να ξεραίνονται γρηγορότερα.

2.
Καθυστερήστε την δημιουργία ρυτίδων έκφρασης, αποφεύγοντας το σούφρωμα των χειλιών σας και περιορίζοντας το κάπνισμα.

3.
Τα σκούρα κραγιόν περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου και θα πρέπει να τα αποφεύγετε. Προκειμένου να σιγουρευτείτε αν ένα κραγιόν το περιέχει θα πρέπει να απλώσετε λίγο προϊόν στο χέρι σας, να το τρίψετε με ένα ασημένιο δαχτυλίδι και να δείτε αν το κραγιόν αρχίζει να μωβίζει. Αν συμβεί αυτό, τότε το κραγιόν σας περιέχει διοξείδιο του τιτανίου.

4.
Μην παραμελείτε το πίλινγκ των χειλιών σας. Μια φορά την εβδομάδα αναμείξτε λίγο ελαιόλαδο με λίγη μαύρη ή απλή ζάχαρη και τρίψτε τα χείλη σας. Επίσης, καθημερινά μπορείτε να κάνετε ένα απαλό και γρήγορο πίλινγκ με μια ελαφρώς βρεγμένη πετσέτα.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr