Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

THE beauty! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το υπέροχο beauty look της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Εκτός από το θεσπέσιο σώμα που διαθέτει- ήταν, άλλωστε, για χρόνια μοντέλο-, έχει και ένα φανταστικό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο, που μετατρέπεται ανά πάσα στιγμή σε καμβά και ο κάθε make up artist μπορεί να δημιουργήσει και να κάνει θαύματα πάνω του.

Αυτό, τουλάχιστον, σκεφτήκαμε εμείς βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Σίσκος στο Instagram account του. Μιλάμε, φυσικά, για τον προσωπικό hairstylist & make up artist της Υβόννης, ο οποίος κατάφερε για ακόμη μία φορά να μας εντυπωσιάσει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yannis Siskos (@yannissiskos)

Δεν χάσαμε καθόλου χρόνο. Θέλαμε να μάθουμε τα πάντα για το clean μακιγιάζ της Υβόννης Μπόσνιακ, αλλά και να αποκωδικοποιήσουμε αυτό το…μυστήριο χτένισμά της. Ο Γιάννης, λοιπόν, μας τα είπε όλα, ενώ μας αποκάλυψε και μερικά προϊόντα που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της σχεδιάστριας μόδας και κριτή του «Style Me Up».

«Το χτένισμα της Υβόννης είναι η τέλεια λύση για τις bad hair days. Όταν τα κορίτσια είναι άλουστα ή τα μαλλιά τους δεν είναι και στα καλύτερά τους μπορούν να κάνουν μια χωρίστρα στη μέση, να τραβήξουν πίσω τα μαλλιά και να τα πιάσουν με λαστιχάκι σε μια, απλή, πολύ χαμηλή, κλασική πλεξούδα. Αυτό κάναμε κι εμείς με την Υβόννη Μπόσνιακ. Βάλαμε, επίσης, και μια υγρή λακ, που έκανε τα μαλλιά να δείχνουν τόσο στιλπνά και λαμπερά», μας εξηγεί ο Γιάννης Σίσκος.

Και περιμένουμε εναγωνίως να μας πει λεπτομέρειες για αυτό το clean μακιγιάζ της Υβόννης. «Δημιουργήσαμε τέλεια βάση είναι η αλήθεια χάρη στο Armani, Power Fabric Foundation», μας αποκαλύπτει ο Γιάννης.

ARMANI, POWER FABRIC FOUNDATION

«Κάναμε contouring με bronzer στο περίγραμμα του προσώπου και δημιουργήσαμε βάθος στα μάτια βάζοντας στην κόγχη ένα χρώμα που θύμιζε bronzer. Στο κινητό βλέφαρο έβαλα στην Υβόννη μία ροζ μεταλλική σκιά για να κάνουμε πιο girly το look. Φυσικά, βάλαμε πολλή μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες, αλλά και τουφάκια για bold αποτέλεσμα. Τα φρύδια τα τονίσαμε ελαφρώς και τα χτενίσαμε με την brow mascara KORRES MINERALS Nο2. Στα χείλη βάλαμε ένα ανοιξιάτικο, φωτεινό κοραλλο-πορτοκαλί κραγιόν», μας λέει ο Γιάννης.

korres mascara brow

KORRES, MINERALS BROW MASCARA 

Κι εμείς μόλις βρήκαμε το μακιγιάζ που θα κάνουμε από εδώ και στο εξής όλη την άνοιξη. Και ναι! Ακόμα και κάτω από τη μάσκα μας θα φοράμε αυτό το φανταστικό, bold κραγιόν για να φτιάχνει η διάθεσή μας στο πι και φι.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το ροζ χρώμα για να μπεις σε mood άνοιξης (video)




Πηγή