Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

The… essence of beauty! Διάβασε γιατί πρέπει να βάλεις ένα essence στην περιποίησή σου

Όλα τα τελευταία trends στην περιποίηση της επιδερμίδας έρχονται από την Κορέα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Από τις sheet masks και τη βλέννα σαλιγκαριού ως την Κ–beauty ρουτίνα περιποίησης και τα essences, η κορεάτικη ομορφιά ήρθε για να αλλάξει το δέρμα μας και τον τρόπο που το περιποιούμαστε. Σήμερα, λοιπόν, φίλες beauty addicts, μαζευτήκαμε εδώ για να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τα essences και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η Κ-Beauty ρουτίνα ομορφιάς αποτελείται από 7 βήματα, δηλαδή 5 παραπάνω από αυτά που κάνεις συνήθως πριν να κοιμηθείς. Ναι, είναι χρονοβόρα αλλά ΤΟΣΟ αποτελεσματική. Αρκεί να κοιτάξεις την επιδερμίδα μίας Κορεάτισσας για να πειστείς να την ξεκινήσεις και το ίδιο σου το δέρμα μετά από μία εβδομάδα για να μην την αλλάξεις ποτέ. Τι περιλαμβάνει όμως; Καθαρισμό, τόνωση, essence, ορό, γαλάκτωμα, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό.

2

Ναι, ίσως σου φαίνονται πολλά αλλά αυτό το layering των προϊόντων και η «συνεργασία» μεταξύ τους είναι που χαρίζει το λαμπερό, αψεγάδιαστο δέρμα που θέλουμε όλες. Τον καθαρισμό, την τόνωση, τον ορό, το γαλάκτωμα, την ενυδατική και το αντηλιακό τα ξέρεις… Το essence όμως είναι μία νέα προσθήκη για την οποία ίσως να μην γνωρίζεις και είμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε τα πάντα!

6

Το essence είναι το προϊόν που μπαίνει μετά την τονωτική λοσιόν και πριν από τον ορό. Είναι πιο πυκνό από τη λοσιόν αλλά πιο υδαρό από τον ορό και λειτουργεί σαν προετοιμασία της επιδερμίδας. Σκέψου το δέρμα σου σαν ένα σφουγγάρι… αν αρχίσεις να ρίχνεις νερό επάνω σε ένα στεγνό σφουγγάρι θα το απορροφήσει αργά. Αν ρίξεις σταγόνες νερού σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι, θα τις απορροφήσει αμέσως. Αυτό ακριβώς κάνει και το essence για την επιδερμίδα σου. Της παρέχει ένα επιπλέον layer υγρασίας και θρέψης έτσι ώστε να την προετοιμάσει να δεχτεί στο 100% τον ορό και τα λοιπά προϊόντα σου. Πώς το φοράς όμως; Όχι, δεν το βάζεις σε βαμβάκι…

4

Όπως είπαμε, δεν είναι λοσιόν γι’ αυτό βάζεις μερικές σταγόνες στα χέρια σου και το εφαρμόζεις στο πρόσωπο πιέζοντας ελαφρά. Αλλά εμείς έχουμε έναν ακόμη καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο… Κάνοντας την έρευνά μας σχετικά με την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς, ανακαλύψαμε ένα brand και ένα προϊόν που πάει το essence σε άλλο επίπεδο. Το νέο brand Thank You Farmer έρχεται απευθείας από την Κορέα στα φαρμακεία και στην υπέροχη γκάμα του έχει τη μάσκα True Water Deep Cotton Mask. Πρόκειται για μία 100% βαμβακερή μάσκα, εμποτισμένη με essence ενυδάτωσης και είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από τη ρουτίνα της ομορφιάς σου.

10

Τη φοράς μετά την τονωτική σου λοσιόν και αυξάνεις την αποτελεσματικότητα του essence κατά 100%! Αν, λοιπόν, είσαι beauty addict, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις το essence στην περιποίησή σου. Αν όμως σου φαίνεται ΠΟΛΥ χρονοβόρο, μην ανησυχείς, έχουμε έναν ακόμη τρόπο για να βάλεις το essence sτη ζωή σου.

9

Ακόμη και τα lazy girls της ομορφιάς, που έχουν μόλις 2 βήματα στην περιποίησή τους, δεν ξεχνούν το αντηλιακό. Δεν είναι εξάλλου απλά απαραίτητο για την επιδερμίδα, αλλά επιβάλλεται! Τα Thank You Farmer λοιπόν, «πάντρεψαν» το αντηλιακό με το essence, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία αντηλιακής περιποίησης που δεν απαιτεί παραπάνω από τον χρόνο σου, αφού εισάγει το essence στην περιποίησή σου ενώ παράλληλα σου παρέχει απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Καλωσόρισε τα Sun Project Light Sun Essence SPF 50 και Sun Project Shimmer Sun Essence SPF 30 στο νεσεσέρ σου.

7

Και τα δύο είναι αντηλιακά essences και σου είναι απαραίτητα καθώς ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα για ό,τι γνωρίζαμε για τα αντηλιακά στην Ελλάδα. Το γαλάζιο Sun Project Light Sun Essence SPF 50 είναι ιδανικό για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες και πραγματικά έχει την αίσθηση ότι δεν φοράς τίποτα στο πρόσωπό σου ενώ το ροζ Sun Project Shimmer Sun Essence SPF 30 χαρίζει λάμψη, προστασία από τις πανάδες και την πρόωρη γήρανση. Η καινοτόμα υφή του αντηλιακού essence θα σε συναρπάσει! Είναι το τελευταίο βήμα της περιποίησής σου είτε ακολουθείς τα 7 K–Beauty βήματα είτε είσαι lazy beauty girl.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το essence ήρθε στη ζωή και το μπάνιο μας για να βοηθήσει την επιδερμίδα μας και να την προετοιμάσει. Για να κάνει τους πολύτιμους ορούς και τις κρέμες μας να… «δουλέψουν υπερωρίες» και να γεμίσει το δέρμα μας θρέψη και ενυδάτωση. Με τη σειρά τους, τα Thank You Farmer με τη μάσκα True Water Deep Cotton Mask και τα αντηλιακά Sun Project Light Sun Essence SPF 50 και Sun Project Shimmer Sun Essence SPF 30, ήρθαν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και να εισάγουν το essence σε κάθε νεσεσέρ, lazy ή όχι! Αναζήτησε και τα τρία προϊόντα σε επιλεγμένα φαρμακεία, μάθε περισσότερα στο https://www.thankyoufarmer.gr/ ακολούθησε το brand στο Instagram ή στο Facebook και βάλε το essence στη ζωή σου, το έχεις ανάγκη!




Πηγή