Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

The queen’s experts: Μιλήσαμε με τον Νικόλα Βιλλιώτη για τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών

Αν κάποιος ξέρει το χρώμα των μαλλιών είναι ο Νικόλας Βιλλιώτης. Όχι, δεν το λέω επειδή τυχαίνει να είναι αδελφικός μου φίλος (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Το αποδεικνύει η δουλειά του, οι συνεργασίες του και η πορεία του στον χώρο. Ο Νικόλας ξέρει το χρώμα και ξέρει τις γυναίκες. Ξέρει τι αισθάνονται με το που θα μπουν στο κομμωτήριο και ξέρει πολύ καλά το πόσο ξεσπάμε όλες στα μαλλιά μας. Ξέρει τις ανασφάλειές μας, ξέρει τις φοβίες μας και… τη δυσκολία που έχουμε στην επικοινωνία. Γι’ αυτό κάθε τι που κάνει ο Νικόλας καταλήγει να είναι απλά τέλειο! Γιατί ξέρει -εκτός από το χρώμα- εμάς! Με το Νικόλα συνήθως μιλάμε για τα πάντα εκτός από τα μαλλιά αλλά σήμερα ανοίξαμε το θέμα χρώμα και αφορμή στάθηκε το καθιερωμένο μας πρωινό τηλεφώνημα που ξεκίνησε με λίγη γκρίνια και κατέληξε σε μία πολύ μεγάλη αλήθεια!

«Η τάση είσαι εσύ, πότε θα το καταλάβεις;» μου είπε ενώ γκρίνιαζα για τα μαλλιά μου. «Ξέχνα τις τάσεις στο χρώμα όπως τις ήξερες, δεν υπάρχουν πλέον. Τάση είναι ό, τι ταιριάζει στην κάθε μία. Το χρώμα είναι τόσο προσωπικό, δεν γίνεται να ακολουθήσει τις τάσεις, δεν νοείται κάτι τέτοιο» συνέχισε και τον ρώτησα για το κόκκινο. Συνέβαλλε και εκείνος στην τάση των κόκκινων μαλλιών που βλέπουμε. «Ναι, πολλές ζητούν το κόκκινο αλλά δεν μπορώ να το πω τάση. Είναι μία εμμονή της εποχής. Μετά το show του Gucci όλες ήθελαν να γίνουν κοκκινομάλλες. Ναι, έκανα πολλές κοκκινομάλλες. Το κόκκινο χρώμα όμως πρέπει να το υποστηρίζεις. Είτε θα είναι το φυσικό σου και θα έχεις φακίδες με ολόλευκο δέρμα ή θα αντανακλά ένα φλογερό ταμπεραμέντο, έναν εκρηκτικό χαρακτήρα. Αυτές οι γυναίκες μπορούν να κάνουν το κόκκινο πετυχημένο» είπε και έχει πολύ δίκιο.

Balmain bbt S18 005

«Αυτό που με κάνει πολύ χαρούμενο σε σχέση με το κόκκινο όμως είναι οι καστανές. Επιτέλους μου ζητούν τα καστανά τους να είναι πιο θερμά, λίγο να κοκκινίζουν. Ζητούν δηλαδή να είναι αυθεντικές, μεσογειακές γυναίκες και δεν υπάρχει καλύτερο από το να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως μπήκε φρένο στο σαντρέ για τις γυναίκες στην Ελλάδα γιατί υπάρχουν και οι ξανθές αλλά πλησιάζουμε» είπε και τον ρώτησα γιατί θέλει να μπει φρένο στο σαντρέ. «Γιατί οι Ελληνίδες είναι πιο θερμές. Το βλέπεις τόσο στην επιδερμίδα τους όσο και στον χαρακτήρα τους, στο ταμπεραμέντο τους. Οι πιο ντορέ, θερμές αποχρώσεις ταιριάζουν στις Ελληνίδες. Δεν είναι ψυχρές Σκανδιναβές ή Σουηδέζες με μπεζ ξανθά και ποντικί καστανά. Είναι εκρηκτικές, φλογερές! Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα μαλλιά τους» είπε και αν το σκεφτείς έχει τόσο μα τόσο δίκιο. Τι θέλει όμως ο Νικόλας να δει αυτό τον χειμώνα; Τι χρώματα;

lindsayloveshair 52337642 126201311781051 5228246951239622620 n

«Θέλω να δω αυτό που ταιριάζει στην κάθε μία. Θέλω οι γυναίκες να έρχονται με φωτογραφίες αλλά να είναι έτοιμες για κουβέντα και συζήτηση. Θέλω να βλέπω υγιή μαλλιά, που αναδεικνύουν την επιδερμίδα και τον χαρακτήρα. Θέλω να γυρίζουμε στις ρίζες μας και να δούμε το χρώμα των μαλλιών όπως ακριβώς είναι: Μία υπόθεση προσωπική. Θέλω να ξεχάσουμε τις σταρ και τις influencers. Όλες είστε σταρ, όλες είστε Influencers, όλες είστε μοναδικές και θέλω να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Και να κουρεύεστε θέλω αλλά αυτό είναι μία άλλη, μεγαλύτερη κουβέντα…» είπε και πριν κλείσουμε τον ρώτησα πότε μπορώ να πάω να κάνουμε μαλλιά. Στο κομμωτήριό του βλέπεις (πληροφορίες εδώ) τα ραντεβού είναι κάτι σαν… μονόκεροι! Αν δεν κλείσεις μήνες πριν απλά δεν κλείνεις. Καταλήξαμε να γελάμε και να δίνουμε ραντεβού για φαγητό στα Πετράλωνα γιατί έτσι είναι ο Νικόλας, μία ήρεμη δύναμη, ο πιο διακριτικός και εμπνευσμένος άνθρωπος, μία dark ιδιοφυία, ένας πανέμορφος εφιάλτης και τον λατρεύω!

Διάβασε ακόμα: Ζέτα Μακρυπούλια: Οι λεπτομέρειες για το αποψινό της look


Πηγή