Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Θέλεις πιο πυκνά μαλλιά; Δες 3+1 τρόπους για να τα αποκτήσεις!

Θέλεις πιο πυκνά μαλλιά; Δες 3 τρόπους για να τα αποκτήσεις!

Διαπιστώνεις εδώ και καιρό πως τα μαλλιά σου θα μπορούσαν να είναι πιο πυκνά και δυνατά; Πολλές γυναίκες έχουν ακριβώς την ίδια ανησυχία με σένα. Εμείς που παρακολουθούμε στενά τους hair stylists των stars, και καταγράφουμε τα μυστικά τους, καταλήξαμε σε 3 τρόπους για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά!

1. Στέγνωσέ τα ανάποδα
Αν δεν νιώθεις έτοιμη να πάρεις βούρτσα στα χέρια σου και να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στο hair styling, υπάρχει ο πιο εύκολος τρόπος: το πιστολάκι σου! Απλά ρίχνεις το κεφάλι σου μπροστά και στεγνώνεις τα μαλλιά σου με κρατώντας το πιστολάκι με φορά προς τα κάτω. Αυτός είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούν και οι κομμωτές, και πετυχαίνει πάντα αφού, καθώς ρίχνεις το κεφάλι σου σε αυτή τη θέση, οι ρίζες αυτόματα «σηκώνονται» και στεγνώνουν σε αυτή τη θέση. Βέβαια στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλεις τις τελικές πινελιές στο look σου με μια στρογγυλή βούρτσα, όμως σκέψου πως θα έχεις σχεδόν έτοιμο το αποτέλεσμα χωρίς κόπο!

2. Πιάσε κότσο!
Επίσης ένα κλασικό τρικ, δοκιμασμένο με τεράστια επιτυχία- και χωρίς καν να πιάσεις πιστολάκι. Μετά το ντους, πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα χαλαρό κοτσάκι ενώ είναι ακόμα νωπά από τους υδρατμούς και στερέωσέ τα με ένα μαλακό λαστιχάκι. Τα μαλλιά σου θα στεγνώσουν με τέτοιο τρόπο ώστε οι ρίζες να είναι «σηκωμένες» και έτσι το πρωί θα έχεις αποτέλεσμα δύο σε ένα: και όγκο στη ρίζα και απαλά waves!

3. Επιστροφή στα ρόλεϊ

Μπορεί να σου θυμίζουν τη γιαγιά σου, όμως ένα έχουμε να σου πούμε: ότι τα ζεστά ρόλεϊ είναι πολύ… hot στα παρασκήνια των catwalks και οι hairstylists τα έχουν για μπαλαντέρ! Στην περίπτωση «ρόλεϊ» δεν είναι απαραίτητο να πιάνουν τα χέρια σου: απλά χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες, τύλιξέ τα και σε 20 λεπτά θα παίζεις τον όγκο των μαλλιών σου στα δάχτυλα! Για να κρατήσει περισσότερο το αποτέλεσμα, ψέκασε κάθε τούφα με λάκ πριν την τυλίξεις με ρόλει και άφησέ τα να κρυώσουν εντελώς πριν τα βγάλεις.

 

Πηγή: queen.gr