Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τι να προσέξετε στα πρώτα ...άντα για να έχετε άψογη επιδερμίδα!

Τι να προσέξετε στα πρώτα …άντα για να έχετε άψογη επιδερμίδα!

Το μείζον ζήτημα των τριάντα είναι η υφή. Αν τα νεκρά κύτταρα δεν αντικατασταθούν τόσο γρήγορα όσο έκαναν στα 20 τότε το δέρμα μπορεί να φαίνεται θαμπό, τραχύ.
Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια καφέ σημάδια (που προκαλούνται από τις διακυμάνσεις των ορμονών από την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό και τα χάπια ελέγχου), καθώς και τις αρχές των ηλιακών κηλίδων.

Λόγω της εργασίας και του άγχος της οικογένειας, μερικές γυναίκες στα “thirtysomethings” εξακολουθούν να έχουν ακμή, το στρες μπορεί να απελευθερώσει ορμόνες που προκαλούν σπυράκια.

Βασικά βήματα:
Συνεχίστε τον καθαρισμό του προσώπου, την τόνωση του, την ενυδάτωση και χρησιμοποιείτε αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματος και την ταχύτητα του κύκλου εργασιών των κυττάρων, χρησιμοποιήστε ένα απαλό χημικό απολεπιστικό, όπως το γλυκολικό οξύ ή άλφα υδροξύ οξύ (ΑΗΑ). Θα είναι ευκολότερο για το δέρμα από ό, τι τα φυσικά απολεπιστικά. Κάνετε μια εβδομαδιαία μάσκα με γλυκολικό οξύ.
Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με ρετινόλη (μια βιταμίνη-Α παράγωγο), η οποία βοηθά στην πύκνωση και την ενίσχυση του δέρματος.

 

 

 

 

Πηγή: neadiatrofis.gr