Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Tiger Daylily: Το απόλυτο hair color trend της άνοιξης για τις κοκκινομάλλες (και όχι μόνο)

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το κόκκινο σε κάθε πιθανή απόχρωσή του. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η μίνι σειρά του Netflix, «The Queen’s Gambit», και η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστριά της, Anya Taylor Joy.

Η Joy, όπως σου είπαμε πριν αρκετό καιρό εδώ, αποτέλεσε την έμπνευση για να αποκτήσει ginger μαλλιά η Gigi Hadid, αλλά και για πολλά ακόμη κορίτσια. Και κάπως έτσι, από εκεί που το κόκκινο ήταν ένα χρώμα που χαρακτηριζόταν από τόλμη, τώρα έγινε ένας εύκολος «προορισμός».

Ειδικά το τελευταίο διάστημα, όμως, πρωταγωνιστής στις αποχρώσεις του κόκκινου είναι το Tiger Daylily. Μια υπέροχη, copper, έντονη και θερμή απόχρωση του κόκκινου. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να κάνουν τόσο τα κορίτσια που έχουν μια άλλη απόχρωση κόκκινου όσο οι ξανθές και οι μελαχρινές, με την ίδια απολύτως επιτυχία. Στο κομμωτήριο, βέβαια! Τέτοιες αποχρώσεις είναι καλό να μην τις κάνεις μόνη σου στο σπίτι, γιατί είναι παρακινδυνευμένο το αποτέλεσμα.

Η απόχρωση, λοιπόν, αυτή του κόκκινου πήρε το όνομά της από το λουλούδι Tiger Daylily ή αλλιώς ημεροκαλλίς/πυρόχρους. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό και όμορφο λουλούδι, το οποίο μοιάζει με τον ιβίσκο, και έχει ένα φλογερό κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα.

Photo credit: @nosuchthingasaweed

Δεν είναι υπέροχο; Περιηγήσου τώρα και στην παρακάτω gallery! Έχουμε βρει για εσένα 10 τέλεια παραδείγματα Tiger Daylily μαλλιών για να είσαι πανέτοιμη πριν κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και να πάρεις – επιτέλους- την απόφαση για… τη μεγάλη (ή μικρότερη) αλλαγή. Τόλμησέ το! Πραγματικά, θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Διάβασε ακόμα: Μήπως τα μαλλιά σου λαδώνουν ακόμα και αμέσως μετά το λούσιμο; Να τι φταίει


Πηγή