Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

TikTok beauty! Το απόλυτο hack για να μην είναι ποτέ ξανά flat η αλογοουρά σου

Ας το παραδεχτούμε! Το TikTok, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πηγή hacks ομορφιάς που έχουν να κάνουν με την επιδερμίδα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Τώρα τελευταία, λοιπόν, κυκλοφορεί ασταμάτητα στην πλατφόρμα ένα super wow hack για την τέλεια αλογοουρά.

Ένα μυστικό για να μην είναι ποτέ ξανά η αλογοουρά σου flat, βαρετή και να φαίνεται ότι την έχεις κάνει στο πόδι. Είσαι έτοιμη να το ανακαλύψεις;

Σε έπιασε ξαφνικά πονοκέφαλος; Μπορεί να φταίει η αλογοουρά σου

Αλογοουρά με όγκο σε χρόνο dt

Η hairstylist, Amber-Rose Peake, θα γίνει… ο άνθρωπός σου. Η expert μοιράστηκε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο δείχνει βήμα-βήμα πώς μπορείς να δώσεις όγκο στην αλογοουρά σου μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στην ουσία, η Amber χωρίζει τα μαλλιά της σε δύο layers και πιάνει σε αλογοουρά το πάνω μέρος. Δημιουργεί, δηλαδή, ένα half-up ponytail. Στη συνέχεια, χωρίζει σε δύο τμήματα το κάτω layer και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από την αλογοουρά πιάνοντάς τα με λαστιχάκι. Πανεύκολο και άκρως εντυπωσιακό, συμφωνείς; Να, δες το βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τι κάνει η hair expert.

@amberrosepeakehair Love this one! #volume #hairtutorial #hairtok ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Η αλογοουρά all-time classic χτένισμα

Η αλογοουρά δεν έχει… μόδα. Είναι πάντα hot, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορεί να γίνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Μπορείς να κάνεις ψηλή ή χαμηλή αλογοουρά, sleek ή ατημέλητη, με hair accessories, ίσια ή με μπούκλες. Οι επιλογές είναι πολλές!

Πάρε μερικές ιδέες στην gallery, λοιπόν, και… go for a ponytail, girl!

Cover photo:@missysueblog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 αλογοουρές για all-day εμφανίσεις

Ponytail love! Πώς θα αναβαθμίσεις εύκολα κάθε αλογοουρά σου


Πηγή