Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

To μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην κουζίνα σου

Οι μάσκες που βρίσκεις στα καταστήματα είναι ομολογουμένως φανταστικές. Κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα, λύνουν προβλήματα, παρέχουν άμεσα αποτελέσματα και γενικά, είναι ένα δώρο στον εαυτό σου! Μερικές φορές ωστόσο, το budget δεν αρκεί για να κάνεις τέτοια δώρα στον εαυτό σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα περιποιηθείς το δέρμα σου! Το ντουλάπι της κουζίνας σου είναι γεμάτο συστατικά που λατρεύει το δέρμα σου και που, αν τα συνδυάσεις σωστά, μπορούν να κάνουν επίσης θαύματα. Επειδή λοιπόν σήμερα νιώθουμε ιδιαίτερα crafty, είπαμε να σου δείξουμε πως θα φτιάξεις μία μάσκα που θα σου χαρίσει υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα και γίνεται με μόλις 4 υλικά που έχεις ήδη! Είσαι έτοιμη; Να τι θα χρειαστείς:

1 κουταλιά της σούπας μέλι
Το μέλι ενυδατώνει βαθιά και θρέφει την επιδερμίδα κάνοντάς τη να δείχνει πιο νεανική.

TUMERIC

½ κουταλιά της σούπας κουρκουμά
Ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που επιβραδύνουν τη φθορά των κυττάρων και δρουν ενάντια στις σκούρες κηλίδες.

LEMON

1 κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού
Περιέχει βιταμίνη C και έτσι δρα ενάντια στα σημάδια από τον ήλιο και τις πανάδες εντατικά.

OAT

3 κουταλιές της σούπας βρώμη
Η βρώμη θα καταπραΰνει το δέρμα και θα το προστατεύσει από την οξύτητα του λεμονιού

Ανάμειξε όλα σου τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Πέρνα το σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό σου και χαλάρωσε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χαλαρό νερό και ένα μαλακό πανάκι και φόρα την ενυδατική σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή