Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

To μυστικό που θα κάνει τα λεπτά μαλλιά σου πιο γεμάτα δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Έχοντας λεπτά και άτονα μαλλιά που φριζάρουν έχω δοκιμάσει όλα τα προϊόντα που είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να τα κάνω να φαίνονται λίγο καλύτερα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Δυστυχώς, μετά από λίγες ώρες οι ρίζες λαδώνουν, οι άκρες γίνονται πιο ξηρές και από θάμνο στην Σαντορίνη, ο όγκος εξαφανίζεται και καταλήγω για ακόμα μία φορά με αλογοουρά. Η λύση για τα δικά μου μαλλιά δεν βρίσκεται λοιπόν στα προϊόντα –ξεκάθαρα- άρα έπρεπε να εξερευνήσω άλλες οδούς. Διάβασα λοιπόν το εξής…

Για να κάνω τα μαλλιά μου να αποκτήσουν λίγη «ζωή» πρέπει να κόψω το conditioner και φυσικά τις μάσκες μαλλιών! Ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μου κάνει κανείς! Δεν μπορούσα να διανοηθώ να αφήνω τα μαλλιά μου χωρίς ενυδάτωση. Οι άκρες μου είναι τόσο ξηρές και μπλέκονται τόσο πολύ που στο χτένισμα γίνεται πραγματική μάχη. Το έκανα όμως και δεν το μετάνιωσα. Ναι μεν η υφή των μαλλιών μου δεν ήταν μεταξένια αλλά είχαν όγκο, είχαν κίνηση!

Hellessy bbt S19 001

Οι μαλακτικές κρέμες και οι μάσκες βλέπεις, ναι μεν ενυδατώνουν σε βάθος αλλά βαραίνουν τα μαλλιά και τα λειαίνουν σε βαρετό σημείο. Έτσι, αποφεύγοντάς τα τα μαλλιά αποκτούν αυτή τη «ζωή» που ανέφερα παραπάνω. Βέβαια, δεδομένου ότι τα μαλλιά χρειάζονται οπωσδήποτε ενυδάτωση (ιδιαίτερα τα βαμμένα), αυτό το τρικ καταλαβαίνεις πως δεν είναι για χόρταση. Δοκίμασέ το και πες μου τις δικές σου εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμα: Τα μαλλιά σου φριζάρουν αν δεν κάνεις πιστολάκι; Ίσως κάνεις αυτά τα λάθη

 


Πηγή